Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok esély van arra hogy sosem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Átlagos arcú, vékony-átlagos testalkatú, mások szerint szimpatikus, jó külsejű vagyok. Nem vagyok valami beszédes, otthonülős típus vagyok. Húszon éves vagyok, autóm van, dolgozom, rövid időn belül tervezek lakást venni, később szeretnék gyereket.2021. márc. 21. 18:01
2/11 anonim válasza:
férfi vagy nő?
előbbi akkor van rá esély, utóbbi, akkor csak ki kell menned az emberek közé.
3/11 anonim válasza:
Amíg otthon ülős típus vagy, igen.
4/11 anonim válasza:
Nekem ez simán bejönne. Nem minden Nő egy bulimacska
29N
5/11 anonim válasza:
Nekem is bejönne, sokkal több esélyed van találni magad mellé valakit, csak ahhoz tenni is kell valamit.
6/11 anonim válasza:
Csak pont azt nem írtad, hová jársz, hol tudnál ismerkedni. Nyilván az otthonülésből következik, hogy nem tudsz ismerkedni, szóval ha az az egyetlen gázos pont, akkor valahova ki kéne mozdulni.
8/11 anonim válasza:
"rövid időn belül tervezek lakást venni"
Akkor lesz. Mármint ha már megvan a lakás. Előtte nem. Ja, és remélem egyben fizeted ki, mert a csajok rá fognak kérdezni, hogy mennyi hitel van rajta.
9/11 anonim válasza:
Ja, milyen már, hogy nem állunk le olyannal, aki 30 évesen még anyulával él....
10/11 anonim válasza:
9: Hát milyen. Olyan, hogy nem állunk le. Miért, ha te egy szexi huszonéves lány lennél, akinek a lába előtt ott hever a világ, bárkit megkaphat, akkor szívesen kerülgetnéd anyucit meg apucit minden reggel? Na ugye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!