Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 lettem.Van még esély bármi jóra vagy felejtsem el?
40 éves korig saját gyereket akar, nem a másét nevelni.
3 kisgyerekkel ha tudsz időt szakítani akkor 30 alatt is meg fognak dugni, de komoly kapcsolatra ne számíts.
40+ a legfiatalabb kategória, ha màr van gyereke.
Nekem semmi esetre nem kellenél.
Ez butaság,drága édesanyád már be van savanyodva,elég jól látod a dolgokat,szerintem te nem fogsz abba a hibába esni mint a nővéred,sosem szabad feladni és besavanyodni sem,legyenek terveid,légy pozitív,élj boldogan,szánj magadra időt.
Most komolyan 30 évesen már öreg vagy? Biztos hogy nem vagy az.
Általában ha egy ember tanácsot ad neked,akkor a saját helyzetét méri fel,az az nem a te fejeddel gondolkodik,ebből a helyzetből az jön le hogy ő már nem tartja magát sokra,nem hiszi el azt hogy de igen is lehetséges,esetleg önértékelési problémái vannak.
Kicsit nehezebb 3 gyerekkel ismerkedni de nem lehetetlen.
Pont van is egy ilyen eset,nő 40 éves és 3 gyereke van,férfi 34 éves és már 6 hónapja boldogan együtt élnek.
Majd ha 70 éves leszel akkor már tényleg nehéz lesz,na de most 30 évesen? Ne viccelj,nagyon fiatal vagy még,sok lehetőséged van még az életben,csak meg kell őket ragadni.
Én így látom.
23F
En 30evesen 2 gyerekkel valtam, nekem is megmondtak h oruljek bki jon, oruljek ha vki igy elfogad... eloszor is en nem parkeresesre koncentraltam hanem h lelkileg es fizikailag helyrerazodjak, elmentem pszichologushoz, olvastam, sportoltam. Aztan csak szimplan jol ereztem magam es ez magneskent vonzotta a ferfiakat. Mondjuk en valoban "vagany" tipus vagyok. A most mar ferjem agrol agra szallo eletet habzsolo agglegeny volt, diplomas, 5nyelven beszel (kulfoldon elunk mar, de magyar), sportos. Egy haverja felre is hivta h o nem vallalt volna be egy ketgyerekes not, kaphatott volna jobbat is...
Szoval van eloitelet az emberekben rendesen, de nem kell torodni vele. Mi 7eve nagyon boldogok vagyunk es kifejezetten ugy erzem h 30 es valas utan teljesedett ki az eletem. Eloszor gyaszold meg ezt a kapcsolatodat, gyerekeknek sem jo ha ujabbnal ujabb randipartnerek bukkannak fel otthon. Temetni az ugyet nagyon nem kell szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!