Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan 30 éves pasival, aki bölcsészként többszörös diplomás munkanélküli, kirúgták a PhD-ról, kb. 23-25 évesnek néz ki, sosem volt még randizn, barátnője sem volt még, nincs jogosítványa, és még mindig otthon lakik?
Nem akarok diplomanáci lenni, de nekem mindig fura volt, aki bölcsészkarra ment, és úgy alapjában nincs mondjuk valós végső célja ezzel, csak legyen valami diplomája meg 4 évig lébecoljon, és erre verhesse magát. Inkább lenne egy jó vízvezetékes belőle, bár az ilyenek még a f*szt is szalvétával fogják meg.
Ismerek bölcsészt, aki jól keres,és neki ez a szak kellett, de ez egy, azaz egy fő!
A papír nem ad sem erkölcsöt, jellemet és sajnos a legtöbb munkát sem garantál.
Aki diplomanáci, annak mázlija volt a végzettségével.
Eszemben nem lenne. Akinek több diplomája van, és munkanélküli (nem kell ám feltétlenül teljesen a szakmában dolgozni), az egészen biztosan életképtelen, maradjon szépen anyuci szoknyája alatt. Én körbevagyok véve diplomásokkal, a javuk bölcsész, mivel én is bölcsészszakot végeztem, EGYETLEN SINCS, akinek ne lenne munkája. Kinek jobban, kinek rosszabbul fizető, de mielőtt valaki ezzel jönne, egyik sem mekis felszolgáló. És mi a franc az, hogy kirúgták PhD-ról?
Pont olyan embernek tűnik, akit messziről kerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!