Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti randiznátok olyan 30 éves pasival, aki bölcsészként többszörös diplomás munkanélküli, kirúgták a PhD-ról, kb. 23-25 évesnek néz ki, sosem volt még randizn, barátnője sem volt még, nincs jogosítványa, és még mindig otthon lakik?
"kirúgták a PhD-ról"
Azt hogy...? Én most csinálom a PhD-t, valami komolyabb fegyelmi dolgon kívül nem tudok mást elképzelni, ami miatt kirúghatnak. Max. nem végzed el és kész.
Én is bölcsész vagyok, ez kevés információ, de ezek alapján nem jönnék össze ezzel a "pasival" (bölcsészként ne használjuk már ezt a kifejezést, tiniknél még elmegy).
Az hogy nem volt még nője, otthon lakik és nincs jogsija nálam nem releváns. Viszont az elég nagy gond, hogy állítólag több diplomája van, de ezzel együtt munkanélküli és ezért semmit nem tesz, hogy változzon. Sokszor nem tudunk elhelyezkedni a saját szakmánkban, de átmeneti megoldás van azért.
tegnap 17:55
"Ha tetszik valaki akkor odamész hozzá, ha pedig te tetszel valakinek akkor majd ő megy oda hozzád"
Én hozzám nem jön oda egy nő sem.
ma 9:08
"Viszont az elég nagy gond, hogy állítólag több diplomája van"
Kimondta, hogy van diplomája annak akit kirúgtak a PHD-ról?
"semmi felelősségérzete nincs saját maga iránt, mindig más a hibás, ő sohasem... mellette meg ami nem rossz tulajdonság, de nekem párkapcsolatra nem kéne, és többükre jellemező, az a diagnosztizálatlan autizmus."
én a bölcsészekkel vagyok így
33!
Akkor gondolom nem tetszel senkinek
38!
Tudod ezzel csak az a baj, hogyha te nem mész oda a csajhoz akkor majd más odamegy. Ő így is úgy is jól jár ;)
Dehogy fog odamenni xd
Allandoan nyavognak, hogy nem megy oda senki, nem kezdemenyez senki. Eleg megnezni ezt azt oldalt, mennyi a panasz.
+ Tudjuk, hogy manapsag egy "mosoly" nem jelent felhivast a keringore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!