Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy olyan munkanélküli életművésszel aki Nyugat-Európai segélyt bulizott ki magának, de nem csinál semmit, nincs ambíciója?

Figyelt kérdés

(NEM rólam van szó!) (DE ismerek ilyet személyesen, nem is egyet)

Olyan életművészről van szó, aki (a példa kedvéért) 1000 Euro állandó szociális segélyt bulizott ki magának valamelyik jóléti országban (ami nettó 370 ezer forint). Ezt élete végéig fixen kapni fogja, úgy hogy nem kell csinálnia érte semmit. Tehát csak elvan mint egy here, mégis a magyar medián fizetés kétszeresét megkeresi, igaz munka nélkül.

Nektek kellene egy ilyen pasi? (Indoklás is jöhet)

2022. jan. 24. 21:38
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
Hát én sima ügyfélszolgálaton érettségivel is megkeresem ezt a pénzt. Azért ez nem egy olyan bevétel, amitől hasra szoktak esni és bármit elnéznek neked.
2022. jan. 24. 22:03
 12/41 anonim ***** válasza:
22%
Hány centi magas az az életművész?
2022. jan. 24. 22:10
 13/41 anonim ***** válasza:
87%

Látom kedves kérdező okos kisfiúnak születtél. A Bluebird által 2021. májusában közzétett fizetési adatokat most csak úgy itt hagyom neked ;).

[link]

Forrás: [link]

Elhiheted, annyit keresek és olyan a kompenzációs csomagom, amit mondtam sőt még mindent le se írtam neked, pl. hogy COVID előtt rengeteget repültem tengerentúlra, oda businessre vehettem a jegyet, azért járó pontokat, meg a saját nevemre tudtam iratni (mindenki ezt csinálja) így én nyaralni "ingyen repülővel" megyek mindig és még sorolhatnám...

Nem vagyok zseni, de az átlagot megütöm. Mondjuk nem a te szakmunkásképzős átlagodat.

2022. jan. 24. 22:13
 14/41 anonim ***** válasza:
59%
* correction, novemberi adatok.
2022. jan. 24. 22:14
 15/41 anonim ***** válasza:

13: De ez egy párkapcsolati kérdés, nem az összegről van szó, nem tudom, miért terelted erre a szót.

11: Igen, de te egész nap le vagy ezzel foglalva, ő meg egész nap szabad, azért az baromira nem mindegy, ég és föld.

2022. jan. 24. 22:18
 16/41 anonim ***** válasza:
66%
#15 13-as vagyok. Igazad van részben, de csak rá akartam világítani, hogy mennyi az átlagkereset a magasan kvalifikáltak körében. 400k HUF-tól még egy kommunikációs főiskolás lány se fogja hasra vágni magát már. És az igazság az, hogy én még csórónak számítok. Egyik gyerekkori barátom apja ügyvédi praxisát örökölte meg, másik pedig plasztikai sebész főorvos egy magánkórkházban. Maradjunk annyiban én egy csóró kis hülye vagyok hozzájuk képest és még ők is az átlagba tartoznak, nem pártkáderek/oligarchák.
2022. jan. 24. 22:22
 17/41 anonim ***** válasza:
59%

16: De szerintem meg nincs köze a keresetnek a párkapcsolathoz. annak sokkal inkább van köze, hogy milyen az életritmusa, tehát itt a fickó egész nap ráér szerelmeskedni például. Ezt már 100 000 Ft passzív jövedelemtől meg lehet tenni.

Neked párkapcsolati szempontból hiába van havi 2 millió bevételed, ha nem teszel belőle félre havi 1,8 milliót, hogy aztán 10 év aktív munka után egyszer s mindenkorra búcsút ints az alkalmazotti létnek.

Mert nem vagy hozzáférhető, sose vagy otthon, mindig a munkával vagy elfoglalva.

2022. jan. 24. 22:27
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt lusta, léhűtő, párom, és mivel én sem ilyen vagyok, nem is lesz soha.

Nem tudnék olyan férfit elképzelni magam mellé, akinek nincsenek értelmes céljai az életben, és olyat sem, akinek a morális értékrendjével összefér, hogy nem valódi rászorulóként, hanem munkaképes férfiként a szociális ellátórendszeren lógjon, tervei szerint élete végéig, miközben sok valóban önhibáján kívül nehéz helyzetbe jutott ember (pl. sérült vagy beteg gyerekeket egyedül nevelő szülő, 24 órás gondozást igénylő idős vagy beteg családtagot ellátó család, fogyatékossággal élők, stb. küzdenek nap mint nap sokszor a puszta létfenntartásért.

Tőlem nagyon távol áll az, amit a ismerőseid csinálnak, mert ha nyernék egy hatalmas vagyont, akkor se a lábamat lógatnám életem hátralévő részében, hanem ugyanúgy próbálnék valami értelmes, mások számára is hasznos dolgot kihozni az életemből, a képességeimből.

2022. jan. 24. 22:27
 19/41 anonim ***** válasza:
70%

#17, 13 vagyok, nem szeretnélek provokálni, de speciel én már olyan sokat nem dolgozom, pl. péntekenként már sosem :). De, hogy rosszat is mondjak magamról, kurvа ronda vagyok és még ilyen keresettel se tudom kompenzálni a kinézetemet. Persze mondjuk csak top kategóriás nők tetszenek, viszont sajnos őket elviszik az előbb említett ügyvédek/plasztikai sebészek/...

400k HUF bevétellel meg aztán pláne semmire se mész a nők körében, ha a pénzzel szeretnéd őket lenyűgözni. Ha jól nézel ki, az persze egész más.

2022. jan. 24. 22:34
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

19: Igazad van a többiben, de kardodba fogsz dőlni, ha elmondom, hogy nekünk nőknek a taktilis ingerek az elsődleges szexuális érzékszerveink, nem a vizualitás. Tehát úgy tudsz jó pasi lenni, ha megfelelően kommunikálod, hogy tapizni fogod őket és nekik finom lesz.:) Nem a kinézet alapján.

Persze annyi 5leted azért lehetne, hogy ha már havi havi +1,8 M-d van a szűk megélhetésen felül, akkor esetleg egy stylistnál is tudnál fizetni 80 000 Ft-ot életedben egyszer, hogy kialakítsa neked az előnyös külsőt, vagy manikűröshöz menj el havonta 2x 2500 Ft-ért, ha nem tudsz ügyesen körmöt vágni, stb. Tehát meg tudod venni az átlagosan jó vizuális benyomást.

2022. jan. 24. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!