Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy olyan munkanélküli életművésszel aki Nyugat-Európai segélyt bulizott ki magának, de nem csinál semmit, nincs ambíciója?

Figyelt kérdés

(NEM rólam van szó!) (DE ismerek ilyet személyesen, nem is egyet)

Olyan életművészről van szó, aki (a példa kedvéért) 1000 Euro állandó szociális segélyt bulizott ki magának valamelyik jóléti országban (ami nettó 370 ezer forint). Ezt élete végéig fixen kapni fogja, úgy hogy nem kell csinálnia érte semmit. Tehát csak elvan mint egy here, mégis a magyar medián fizetés kétszeresét megkeresi, igaz munka nélkül.

Nektek kellene egy ilyen pasi? (Indoklás is jöhet)

2022. jan. 24. 21:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
19%
370 000 elég alacsony fizetés még nettóban is. Pesten egy átlagos lakás bérlete 200 000-250 000/hó. Csapj még hozzá egy nullát és tedd fel újra a kamu kérdésedet Balázs.
2022. jan. 24. 21:47
 2/41 A kérdező kommentje:

"370 000 elég alacsony fizetés még nettóban is."

Ez igaz lehet, de viszont még Budapesten is programozók keresnek nettó 200-250 ezret, IT diplomával. Tehát még azokra is ráver egy ilyen férfi jó sokat.

2022. jan. 24. 21:48
 3/41 A kérdező kommentje:
Ja, és nem vagyok Balázs, nem kamu a kérdés. 100%-ig igaz. Valóban nem rólam van szó, és valóban ismerek 3-4 ilyet.
2022. jan. 24. 21:50
 4/41 anonim ***** válasza:
97%
Nem járnék egy ambíció nélküli életművésszel segélytől függetlenül.
2022. jan. 24. 21:53
 5/41 anonim ***** válasza:
82%
Ja, csak azok azok a programozók hetente keresnek 200-at, nem havonta.
2022. jan. 24. 21:54
 6/41 anonim ***** válasza:
81%
Hát speciel én IT architect vagyok, ennek az ötszörösét keresem nettóban. Erre jön rá az éves részvénypakett, céges autó magánhasználatra benzinkártyával (2 éves BMW 5). Úgyhogy az IT fizetéssel most mellényúltál. Pl. egy jobb képességű informatikusnak max. Svájcba vagy Luxemburgba van értelme egyedül kimenni doglozni. UK/német... fizetésekért már nincs.
2022. jan. 24. 21:55
 7/41 A kérdező kommentje:

5-ös

Nem-nem. IT diplomás junior programozók még ennyiért is nehezen találnak állást Budapesten is. Ez egy ilyen ország, Európa Indiája.

Ilyet is ismerem nem egyet, személyesen is. A kamu fizetéseket hagyjuk.

2022. jan. 24. 21:56
 8/41 Lazy Lover ***** válasza:
Hogy ez nem jutott eszembe nekem is 😆
2022. jan. 24. 21:58
 9/41 anonim ***** válasza:
88%
Te nem tudom melyik bolygón élsz :). Bár persze diploma, nyelvtudás, erős matematika készségek alap. Ha elvégezted a Gábor Dénest vagy egy kamu 3 hónapos "programozói" lófаszt, akkor persze ne csodálkozz, ha Windowsokat fogsz installálgatni életed végéig. Nem kell elhinned, amit mondtam. Attól én még elég jól élek ;).
2022. jan. 24. 22:00
 10/41 A kérdező kommentje:

2,5 csillagos anonim

Te vagy az a csirkefarhátos troll szerintem a politika kategóriából, aki Ukrajnából, Kárpátajáról trollkodik a Fidesz zászlaja alatt, havi 60-70 ezer forintért...

Szerintem inkább fogd be a bagólesőd :)

Normális válaszokat várok.

2022. jan. 24. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!