Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy államilag szabályozott etikus társkereső és a Tinder betíltása?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Tinder algoritmus azokat a férfiakat jutalmazza, akiknek amúgy is jól megy. A többieket meg bűnteti.
Mi lenne, ha fordítva lenne. Mondjuk ha csak egy darab állami társkereső lenne és egy férfinak egy héten maximum 5 matche lehetne, utána a többi nőnek nem mutatná meg a profilt, ezzel esélyt adva a többi férfinak is.
Ezenkívül az algoritmus bűntetné a sikeres profilokat és segítené a sikerteleneket azzal, hogy az előzőket kevesebb, utóbbikat több nőnek mutatná meg.
2022. jan. 24. 12:41
81/102 anonim válasza:
Egy szimpla hülye van a gép mögött, ne próbálj már ilyen titokzatos csiszolatlan gyémántnak tűnni ennyi baromság után amit itt összehordtál :D
82/102 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem-e. A másik pedig, nyilván nem a kulsod alapján állapítottam meg, hogy nem kellenel, hanem a lepra viselkedesed és megnyilvanulasaid alapján. És nem, a NORMÁLIS nőknek baromi kevés, ha valaki jól néz ki, nem állnak le vele, ha egy tapló paraszt. Mint ahogyan én sem.
83/102 anonim válasza:
Kérdező, ha jól néznél ki, legalább egyéjszakásokat és alkalmikat össze tudnál hozni, de láthatóan nem így van. Ha szeretnéd bizonyítani az ellenkezőjét, nyugodtan tegyél be egy képet magadról.
84/102 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a farkad, szánalmas az ellenkezőjét gondolnod.
85/102 A kérdező kommentje:
Pedig 18cm
2022. jan. 24. 23:28
86/102 anonim válasza:
Na és? Azt hiszed ez érdem? :D
87/102 anonim válasza:
"75: Ha nem lenne Tinder, lehet épp téged dugnálak most."
Én sem Tindereztem soha, viszont ilyen nyomoroncokkal garantáltan nem kezdenék. Minek neked társkereső, ha dugni akarsz? Ott a Rosszlányok.
88/102 A kérdező kommentje:
88: De nekem te kellesz
2022. jan. 24. 23:46
89/102 A kérdező kommentje:
87: Hogyan tudnám növelni?
2022. jan. 24. 23:46
90/102 anonim válasza:
Vágd le a a hüvelykujjadat és varrd hozzá. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!