Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy államilag szabályozott etikus társkereső és a Tinder betíltása?
Jelenleg a Tinder algoritmus azokat a férfiakat jutalmazza, akiknek amúgy is jól megy. A többieket meg bűnteti.
Mi lenne, ha fordítva lenne. Mondjuk ha csak egy darab állami társkereső lenne és egy férfinak egy héten maximum 5 matche lehetne, utána a többi nőnek nem mutatná meg a profilt, ezzel esélyt adva a többi férfinak is.
Ezenkívül az algoritmus bűntetné a sikeres profilokat és segítené a sikerteleneket azzal, hogy az előzőket kevesebb, utóbbikat több nőnek mutatná meg.
etikus társkereső = nők jogait korlátozni, és kényszeríteni őket hogy valami hulladékot válasszanak akiktől rosszul vannak, de muszáj, mert nincs más. Kösz de kihagynám! 🤡
(Amúgy ez tuti trollkodás, ember ilyen degenerált nem lehet...)
"A saját kielégülés mellett igényt tartok a nő szexuális vágyára is."
Kérdező, azt magyarázd már el légy szíves, hogy ezt az "igényedet" mégis hogyan tudnád érvényesíteni a gyakorlatban? Egy lekorlátozó beszabályozásnak köszönhetően szerinted hirtelen elkezd téged szexuálisan kívánatosnak tartani olyan nő is, aki eddig nem (vagyis gyakorlatilag mindenki)? Vagy hogy?
"De a vágyat semmilyen szabályozással nem tudod felkelteni.":
Miért ne lehetne? Szabályozni kell a piacot, hogy nekem is legyen matchem. Ennyi.
#54:
»"De a vágyat semmilyen szabályozással nem tudod felkelteni.":
Miért ne lehetne?«
A "hogyan"-ra adott válasszal még mindig adós vagy, kérdező.
#54 a piacszabályozással automatice jönne a kötelező tinder-jelenlét is, abból gondolom hogy matchet követelsz? 🤦 Tudniillik sokan a büdös életben nem keresnénk online társat. Te kötelezővé tennéd? Da akkor se húznánk jobbra azokat akik nem tetszenek. Vagy mit csinálsz a jópasikkal? 1. tiltod őket a társkeresőkről (akkor a nők se regisztrálnak, a selejtért minek), 2. esetleg elteszed őket láb alól, mert attól még hogy online letiltod őket, élőben nagyon is léteznének és ugyanúgy hódítanának.
Édes istenem 🤡😂
Szabályozott piac -> csökkenő női elvárások pár év egyedüllét után -> Szexuálisan felpörgött lány matchel velem.
A piac szabályozása mehet többféleképpen is, egy megoldást leírtam a kérdésben, ami szerintem senkinek sem lenne rossz. Nek tudom mi a gond azzal, hogy kimegy egy nő egy bárba és barátnőkkel Tinderezés helyett az ott lévő férfiakkal ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!