Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy államilag szabályozott etikus társkereső és a Tinder betíltása?
Jelenleg a Tinder algoritmus azokat a férfiakat jutalmazza, akiknek amúgy is jól megy. A többieket meg bűnteti.
Mi lenne, ha fordítva lenne. Mondjuk ha csak egy darab állami társkereső lenne és egy férfinak egy héten maximum 5 matche lehetne, utána a többi nőnek nem mutatná meg a profilt, ezzel esélyt adva a többi férfinak is.
Ezenkívül az algoritmus bűntetné a sikeres profilokat és segítené a sikerteleneket azzal, hogy az előzőket kevesebb, utóbbikat több nőnek mutatná meg.
Nyuszifül, nem tiltasz te be semmit, legfeljebb álmodozol róla. A te bénaságod és nyomorod a magánproblémád, senki nem fog törődni veled, hiába pattogsz.
Sose ismerkedtem neten, mindig is az élő ismerkedés híve voltam, be is jött és elmondok valamit, ami alapvető, de látom neked magas: ha valakinek nem vagy szimpatikus és vonzó, soha nem fog veled összejönni.
Sose tindereztem, nekem nem létezik, és pl engem mégsem dugsz te, vagy a hozzád hasonlók. Felőlem be is tilthatnád 🤡
(Nem a 75 vagyok).
Remélem holnapra kijózanodsz, mindenesetre ne igyál ma már többet, mert ez a #73 elég viccesre sikeredett.
"Ha nem lenne Tinder, lehet épp téged dugnálak most."
Ez szép volt:)
Ha pusztán a tinder betiltása lenne a célod, én egyetértek veled
A többi elképzelésed a butaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!