Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy államilag szabályozott etikus társkereső és a Tinder betíltása?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Tinder algoritmus azokat a férfiakat jutalmazza, akiknek amúgy is jól megy. A többieket meg bűnteti.
Mi lenne, ha fordítva lenne. Mondjuk ha csak egy darab állami társkereső lenne és egy férfinak egy héten maximum 5 matche lehetne, utána a többi nőnek nem mutatná meg a profilt, ezzel esélyt adva a többi férfinak is.
Ezenkívül az algoritmus bűntetné a sikeres profilokat és segítené a sikerteleneket azzal, hogy az előzőket kevesebb, utóbbikat több nőnek mutatná meg.
2022. jan. 24. 12:41
91/102 A kérdező kommentje:
De akkor utána összejöhetnénk hosszú távon?
2022. jan. 24. 23:55
92/102 A kérdező kommentje:
Elvégre úgy meglenne 23cm is.
2022. jan. 24. 23:55
93/102 anonim válasza:
Ó, előbb ölném meg magam, mintsem akárcsak megfogjam a kezdet. A gondolat is gyomorgorgató.
94/102 A kérdező kommentje:
94: Pedig a való életben rendes gyerek vagyok
2022. jan. 25. 00:00
96/102 anonim válasza:
Remélem kérdező hogy csak szórakozasból írtad a csaknak ezt a szöveget, és nem komolyból
98/102 A kérdező kommentje:
97: Ez a csaj erre jó. Szexelni. Értelmes diskurzusra nem képes.
2022. jan. 25. 19:52
99/102 anonim válasza:
"Ez a csaj erre jó. Szexelni."
Honnan veszed hogy erre jó?
Meglehet hogy még ehhez is fos, ki tudja? Te nem
Csak annyit tudunk hogy buta, és nő, mást nem
100/102 anonim válasza:
Még jó, hogy négy nyelvet beszélek a magyaron kívül, jó munkahelyem és stabil párkapcsolatom van, de biztos ÉN nem vagyok jó semmire 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!