Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó ötlet lenne egy államilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne egy államilag szabályozott etikus társkereső és a Tinder betíltása?

Figyelt kérdés

Jelenleg a Tinder algoritmus azokat a férfiakat jutalmazza, akiknek amúgy is jól megy. A többieket meg bűnteti.

Mi lenne, ha fordítva lenne. Mondjuk ha csak egy darab állami társkereső lenne és egy férfinak egy héten maximum 5 matche lehetne, utána a többi nőnek nem mutatná meg a profilt, ezzel esélyt adva a többi férfinak is.

Ezenkívül az algoritmus bűntetné a sikeres profilokat és segítené a sikerteleneket azzal, hogy az előzőket kevesebb, utóbbikat több nőnek mutatná meg.

2022. jan. 24. 12:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
97%
#20 Ne adjál ötleteket, mert a végén tényleg bevezetik :D
2022. jan. 24. 12:55
 22/102 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, ezen már csak röhögök, ahogy egymás után írod ki az abszurd kérdéseidet, és mindből süt (de ebből a legjobban), hogy egy halálosan elkeseredett pu..hiányos fickó vagy, aki úgy gondolja, hogy az állam feladata, hogy neki nőt biztosítson.

Ilyen gondolkodásmóddal csöppet sem csodálkozom, hogy egyedül vagy. Veled maximum egy elmebeteg, önsorsrontó nő kezdene bármit is.

2022. jan. 24. 12:56
 23/102 anonim ***** válasza:
64%
21: Miért? Jönnek a választások.😀 A 25 alattiak kaptak szja mentességet, az 1-2 gyerekes családok is tavalyra visszamenőleg, a 3 vagy több gyerekeseknek eleve jár, a nyugdíjasok szintén kaptak tavaly "egy nyolcvanast", most 13. havi nyugdíjat. Szóval valamit kellene kezdeni a 25 feletti szinglikkel is.😉 Az a pár ezer milliárd Ft állami adósság meg ne zavarjon senkit. Elég nagy ahhoz, hogy vigyázzon magára.
2022. jan. 24. 13:09
 24/102 A kérdező kommentje:

"Ha az appodon nem talál neki tetsző férfit, akkor letörli azt és máshol keres tovább.":

Azaz például a szórakozóhelyeken, ahogy 10 éve. Végre megint lenne olyan buli, ahol nő többség van.

2022. jan. 24. 13:14
 25/102 anonim ***** válasza:
97%

"Azaz például a szórakozóhelyeken, ahogy 10 éve."

Vagy a munkahelyükön, vagy a baráti köreikben, vagy a hobbicsoportjaikban, vagy különböző eseményeken. Vagy számodra csak az online tér és a bulik vannak?

"Végre megint lenne olyan buli, ahol nő többség van."

Attól, hogy több nő van, egyáltalán nem biztos, hogy például te bárkinek kellenél. Mondjuk én mindig is utáltam bulikba járni, mert az ottlétem 80%-a arról szól, hogy lerázzam a sokadik idiótát.

2022. jan. 24. 13:16
 26/102 A kérdező kommentje:

"az ottlétem 80%-a arról szól, hogy lerázzam a sokadik idiótát.":

Mert ki vannak éhezve a férfiak az eltolódott piacnak köszönhetően. Ezen kéne változtatni és nem nyomulnának annyian rád.

2022. jan. 24. 13:19
 27/102 anonim ***** válasza:
98%

"Mert ki vannak éhezve a férfiak az eltolódott piacnak köszönhetően."

Egyáltalán nem érdekel a miértje, nincs elfogadható magyarázat arra, hogy kéretlenül elkezdjen valaki fogdosni. Ezzel csak azt érték el, hogy már szórakozóhelyekre se járok.

"Ezen kéne változtatni és nem nyomulnának annyian rád."

Hogyan kéne változtatni?

2022. jan. 24. 13:21
 28/102 A kérdező kommentje:
Például az online világ leszabályozásával, ahogy írtam. Más nem PC ötleteim is vannak, amiket meg nem írok le.
2022. jan. 24. 13:24
 29/102 anonim ***** válasza:
97%

"Például az online világ leszabályozásával, ahogy írtam."

Ajánlom Észak-Koreát.

"Más nem PC ötleteim is vannak, amiket meg nem írok le."

Írd csak le, vagy akár írd meg privátban, mert tényleg érdekel.

2022. jan. 24. 13:26
 30/102 anonim ***** válasza:
95%
A világ sose volt és feltehetőleg sosem lesz igazságos. Mindig lesz valami amiből valaki kimarad, amiben más sikeresebb és stb. De a párkapcsolat nem kötelező és nem jár csak úgy senkinek. Ezért az államnak sok beleszólása sincs , teljesen jogosan.
2022. jan. 24. 13:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!