Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reális hogy rosszul esik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális hogy rosszul esik hogy új képet töltött fel Tinderen?

Figyelt kérdés
Onnan ismertem meg és kb 5 hónapja talizgatunk.
2022. jan. 23. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha 5 hónap alatt semmi érdemi dolog nem történt, jobb lenne elengedni.
2022. jan. 23. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát hetente talizunk és velem alszik. És én már mondtam neki hogy nagyon megszerettem. Erre azt mondta mostanában nagyon depis és a héten ne számítsak rá mert kib@szott szarul van. Erre látom képet tesz fel. Ami önmagában még nem is érdekelne... De akkor meg miért mond olyanokat ami miatt aggódok érte! Ez nekem nagyon aljas. Jól érzem hogy manipulál?
2022. jan. 23. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól

Én elengedném mert csak fájdalmat fog okozni

2022. jan. 23. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzed igen. Nekem is volt egy ilyen hasonló depis hát inkább írótársnak nevezném. Mikor felhoztam valami neki nem tetsző dolgot előhozta, hogy őneki rossz kedve van. Ezzel azt érte el, hogy én éreztem roszzul magam amiatt, hogy megbántottam. Szerencsémre én 3 hét alatt végeztem ezzel a kapcsolatnak nem nevezhető valamivel. Te elég sokáig bírtad vagy bírod.
2022. jan. 23. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jók a megérzéseid. Szállj ki ebből minél előbb.
2022. jan. 23. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szállj ki a kapcsolatból, ez egy hazug rohadék.
2022. jan. 24. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!