Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre kiegyenlíteni a társadalmi egyenlőtlenségeket, azáltal, hogy a diplomás lányok csak segédmunkásokkal házasodhatnának és fordítva?
Válaszolok itt is a 27-esnek.
Velem nem jöhetnél össze abban a rendszerben, mert nekem is van diplomám és jó állásom. Én segédmunkás nők közül válogathatnék.
29
Szó sincs róla! Csak racionális vegéről fogtam meg a dolgot.
Mondom máshogy! A jó egzisztencia csak rajtengedély....önmagában édeskevés, de anélkül semmilyen erzelem nem tud kialakulni. Ugy nincs minek alakulnia, ha tudom, h az illetővel pl nem lehetne csaladom a segédmunkás mivolta miatt
Az egyenlőség nem egyformaságot jelent. Jogilag és társadalmilag egyenlők vagyunk, ez a lényeges, aki ez ellen harcol, azzal emberileg nem tudok mit kezdeni. Az, hogy sok férfi azonnal egy nő sarkában lohol, nem a mi hibánk, ezt velük beszéld meg.
35
Miben tartoztatom meg magamat? A sajat magamat kiszolgoltatott helyzetbe hozással, vagy a k*rvalkodassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!