Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre kiegyenlíteni a társadalmi egyenlőtlenségeket, azáltal, hogy a diplomás lányok csak segédmunkásokkal házasodhatnának és fordítva?
Kérdés: te milyen jogon befolyásolnád, hogy kivel házasodhatok? Értem én, hogy próbálod provokálni az embereket, de azért fel ne robbanjon a fejed attól a hatalmas egódtól, amiért azt hiszed, hogy bármilyen helyzetben jogod van befolyásolni az emberek személyes döntéseit. ;)
Diplomás nőként maradok a diplomás páromnál, aztán hogy te ezen mennyire kiborulsz, az már a te magánügyed.
Na, #6-os, te hogyan képzeled el? Milyen módon korlátoznád az emberek szabad akaratát?
"Na, #6-os, te hogyan képzeled el? Milyen módon korlátoznád az emberek szabad akaratát?":
Erről döntsenek a szakemberek.
Egyszerűen senki nem házasodna és kész. Vagy ha mégis, mert kötelező lenne, akkor a válást is tiltani kene nem?
És mi van, ha olyan embert szeretek, aki nem segédmunkás, vagy én vagyok segédmunkás, a szerelem meg diplomás ?
“Nem kéne végre kiegyenlíteni a társadalmi egyenlőtlenségeket,”
Elárulok egy műhelytitkot. Tudod, hogy sikerült 1999 óta megoldani, hogy többszáz millióval kevesebb ember éljen mélynyomorban? A WHO definícióban szereplő napi megélhetés összegét 2.x dollárról 1 dollárra módosították.
Szóval semmilyen ötleted nincs, de azért elvárnád, hogy mások alád tegyenek mindent. Öcskös, a szakértők semmit nem fognak azért tenni, hogy rákényszerítsék a nőket, hogy veled legyenek. Semmit. Nem fognak beleszólni a párkeresésükbe, mert az magánügy.
Nem is azért jöttem össze a párommal, mert diplomája van. Ez a része a személyének annyira jelentéktelen, az oldalon szeretnek páran ezzel dobálózni.
15
Diplomás nőknél általában számít.
Nekem is van diplomám, de simán összejöttem volna olyan férfival, akinek nincs, de ugyanolyan értelmes, okos, tájékozott, valamint megtalálta a helyét a világban + hasonló életfelfogásunk, terveink vannak. Csak ugye matematikailag nagyobb esélye volt ilyet találnom a diplomások (vagyis akkor még egyetemisták) között.
Istenem, már majdnem megsajnáltalak. Egyetlen ember oldhatja meg a te szingliségedet: te magad, ugyanis csak neked az érdeked, csak neked van rá lehetőséget. Azért nincs párod, mert senki nem talál (elég) értékesnek semmilyen szempontból, épp ezért sose fogsz kelleni a nőknek, nagyon helyesen. Álmodozhatsz mindenféle disztópiáról, diktatúráról, de a valóság az, hogy amint beköszöntött az egyenlőség (ami jelenleg zajlik) rá kellett döbbenned, hogy magától senki rád se néz, mert nem érsz annyit. Most, hogy a nők nincsenek rákényszerítve semmire, rád se kell nézniük, nagyon helyesen.
Talán majd amikor egyedül és magányosan fekszel a halálos ágyadon, rájössz, hogy mennyire elpazaroltad a saját életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!