Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne végre kiegyenlíteni a társadalmi egyenlőtlenségeket, azáltal, hogy a diplomás lányok csak segédmunkásokkal házasodhatnának és fordítva?
"Talán majd amikor egyedül és magányosan fekszel a halálos ágyadon, rájössz, hogy mennyire elpazaroltad a saját életed.":
Talán majd amikor érezhető lesz a GDP csökkenése a kieső/harmadik világba menekülő férfiak miatt, majd felismeritek, hogy ez egy társadalmi probléma, amit meg kell oldani.
Magam részéről a következő bitcoin bull run -nál itthagyom az országot.
"A lényeg, hogy magas értékű férfiként szeretném látni a matcheket."
Megint ez a tinder, nem unjátok még? Elég látványosan csak a virtuális életből hoztok példákat mindenre (Tinderen mi hogy megy, kinek hány matche-je van) olyanokkal szembeni vitákban is, akik még életükben nem tindereztek.
Úgy dobálóztok az online társkeresőkkel (főleg a tinder-el), mintha az lenne a való világ..ébredjetek már fel, basszus. Mintha nem lenne barátaitok, társaságotok, ahol ismerkedhetnétek.
Nincs is saját társaságom, ahol ismerkedhetnék ez igaz.
Hát nem vicces, hogy amikor azokat a szavakat olvasom itt, hogy "kettős mérce", "diszkrimináció", "egyenlőtlenség", akkor azonnal tudom, hogy egy férfi panaszkodik csak, mert épp nem sz0pja senki a farkát?
De ja, a nők és a kisebbségek azok akik feleslegesen sírnak az egyenlőtlenségek miatt....
A kérdésre meg: nem.
"És akkor ők házasodnak egymással és szépen lesz egy úri rétegünk.":
Aki chad vagy hiperszociális, az házasodik. A többiek nem.
Tehat, ha jól értem!
- En szulök
- En ejszakazom a gyerek mellett..
- Én dolgoztam kemenyen az egyetem mellett...es tanultam szorgalmasan, hogy jó fizetesem legyen
- Én neveljem a gyereket, en vegezzem a házimunkat ugye, merazanődóga.
-És én rakjam össze a penzt a gyerekre, életre (ugye a te 250 ezres segedmunkas fizetesedbol nem lesz csaladi elet) es persze én rakjam össze a pénzt a házra, autóra.
TE, a f*szodon kivul mit raksz a kapcsolatba?
Ezt megirtam privatban is. Hatha kapok valszt!
Ez kb olyan lenne, mintha azt mondanád, hogy "dolgozz szorgalmasan, es minel tobbet dolgozol, annal kevesebbet kapsz erte??? Wtf?
27es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!