Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri kitartani az online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri kitartani az online ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Alapjáraton introvertáltabb vagyok, vannak barátaim, akikkel eljárok inni. Emellett utolsó félévem következik egyetemistaként, viszont amióta bejött a járvány azóta az esélyeim a 0-hoz tartanak, mert nem nagyon ismerek meg új embereket élőben. Sajnos másoknak sincs olyan baráti köre, ahol ismerkedhetnék hagyományosan, bulizni se járok el.

Egyetem után meg beragadhatok a munkába, igaz olyan területen tanulok, ahol sok a férfi. Meg esetleg vmi hobbikörbe beiratkozhatok. Kb. ennyi reményem van. Az online ismerkedéssel az a bajom, hogy rettentően nehéz bárkire is úgy tekintenem, hogy randizzak, miközben egyáltalán nem is ismerem, de egyébként szimpatikus az illető, élőben is.

Egyszerűen nagyon vonakodva ismerkedem online, és tudom h más lehetőségem nincs. Alapjáraton közvetlen és barátságos vagyok, nincs problémám azzal, hogy haverkodjak/ barátkozzak a másik féllel, de átlépni ezt a határt online még nem sikerült. :D Egyébként még nem volt párkapcsolatom, lehet ez is probléma.

Megéri erőltetni az online ismerkedést? Van aki hasonlóan van? Vagy ebből csak sikertelen sztorik vannak többnyire, főleg azoknak akik nem csak vkit keresnek, hogy csak legyen vki? Nehéz találni egy megfelelő személyt.

2022. jan. 23. 11:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bruttó 7, nettó kb. 4 évet használtam Tindert és egyéb match alapú társkeresőket. Nekem megérte, mert megtaláltam a párom :) Közben is voltak kapcsolataim, de egyikkel se lett tartós, mert hamar kiderült, hogy ez nem fog működni.
2022. jan. 23. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor ne chatelj, hanem videohivasban beszéljetek. Én három hétig beszélgettem így tinderrol egy sraccal, mert épp covidos voltam, és karanténba kellett volnulnom, így nem talalkozhattunk. A karantén vége után elkezdtünk randizni, és azóta együtt is elunk. 23 éves no vagyok ☺️
2022. jan. 23. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

megéri sokkal több normális pasi van mint defektes szóval előbb utóbb bele botlasz egybe.

Én nem túl jó pasiként néha néha felnézek egy-egy társkeresőre írok egy rövid üzenetet annak aki megtetszik általában elutasítanak,egy hónap múlva vagy több idő elteltével kezdődik elölről.

Egyébként a videohívás nem is rossz sokkal személyesebb mint a chat.

2022. jan. 23. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig sokkal jobban megérte online ismerkednem és hosszabb ideig online is tartani, mert sokkal gyorsabban kijön ha valakit érdeklek vagy sem mert online ignorálhat akármeddig de ha érdeklem fog keresni és már volt olyan "barátnőm" akit csak is élőben lehetett elérni ha írtam neki semmi válasz és nekem nem kell olyan aki csak akkor veszi tudomásul a létezésem mikor randin vagyunk vagy valami

De ehhez hozzájön hogy nekem sokkal fontosabb egy nő személyisége és hogy jól elszórakozzunk meg mivel sokat játszok gépen így ezzel se szokott probléma lenni

22/F

2022. jan. 23. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
És a baráti köröd? Lehet, hogy épp "csakbarát" srácok között van az igazi.
2022. jan. 23. 21:47
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

A többség, akit a netes társkeresőkön megismertem, sajnos megerősítette az addig meglévő sztereotípiákat, hogy a netes társkeresőkön zakkantak vannak.

Ismétlem, nem mindenki volt lökött, de a többséggel volt valami gond.

2022. jan. 24. 02:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Jól kell tudni szelektálni, erre ezt tudom mondani. Sok önismerettel nem rendelkező barátnőm tinderezett, aki full nem tudta, hogy mi az amit a kapcsolattól elvár, így sosem vette észre a redflageket, és ez látszott is, mivel idióták tömkelegével randiztak.

Ha jól tudsz szűrni, akkor viszont nyert ügyed van.

2022. jan. 24. 06:13
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

Igen én is azt vettem észre, hogy ha van egy jó önismeretem,figyelek a másik viselkedésére, tudom hogy én mit képviselek és a másik ugyanezt képes-e nyújtani,akkor hatékonyabban kiszűröm.Ennyi miatt maradt még egy pici hitem.

A baráti körömben meg nincs olyan, akivel el tudnám képzelni magamat, meg vonzalmat se érzek irántuk. :D Már nem lennének a barátaim, ha többet el tudnék képzelni velük.

2022. jan. 25. 11:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Én tinderen talaltam meg a mostani páromat, es életemben nem ismertem olyat, akivel ennyire passzoltam volna. Szóval nekem sikerült szűrni, remelem, neked is sikered lesz benne ☺️ Előző voltam
2022. jan. 25. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!