Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online ismerkedéskor mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedéskor mivel indítson egy lány, hogyan kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

A Bumble appon a lánynak kell kezdeményeznie, amivel nincs is semmi probléma, csak nincsen tapasztalatom ezen a téren. Nem volt még kapcsolatom, nem voltam még randizni, ismerkedni sem szoktam, nem nagyon szoktak leszólítani stb. és igazából online társkeresőkön sincsen túl sok tapasztalatom, hogy mondjuk arra hagyatkozzak, hogy nekem miket írtak stb. Szóval én sem kezdeményeztem még senkinél és nálam is csak elenyésző számban, nem a legpozitívabb módokon.

Nem tudom mivel érdemes nyitni, csak sima köszönés vagy mit szokás írni a másiknak?

2021. nov. 28. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha normális a férfi akkor írhatsz egy sziát is , de ha nem akkor mindegy mit írsz, úgy sem lesz jó :)
2021. nov. 28. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Akár azzal is kezdheted amit ide írtál kérdésként. Aztán majd kialakul.

.........gondolom

2021. nov. 28. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Kerdezz ra valamire es kesz

Fent voktam bumble-on es eleg kiabrandito volt hogy az a noi kezdemenyezes hogy odab.sznak egy sziat vagy integeto kezet

2021. nov. 28. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Férfiként én is fenn voltam a bumble-n. A legtöbb nő egy sziánál nem volt kreatívabb. Úgy éreztem ha ők ennyit hajlandóak csak belefektetni az ismerkedésbe, akkor nem is akarnak igazán. Szóval ezekre soha nem válaszoltam.
2021. nov. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!