Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy külföldi nővel online , mi az oka a viselkedésének?

Figyelt kérdés
Röviden snapchaten ismerkedtem meg ezzel a lánnyal full véletlenül. Ő egy Olasz lány aki Olaszországban él és nőtt fel. Angolul beszélgetünk egymással, szóval nyelvi akadály nincs . Az elején annyira elbeszélgetünk hogy teljesen egymásba estünk . Végülis összejöttünk , igen még nem találkoztunk de már tervezzük , és mielőtt valaki elkezdené írni hogy kamu a nő stb, már beszélgettünk telefonon , videót is küldött magáról hogy beszél és a nevemet mondja stb . És most jön ami aktuális együtt vagyunk lassan 5-6 hónapja és a családnevét sose kérdeztem és ő se az enyémet . Megkérdeztem és azt mondta hogy majd ha összeházasodunk elmondja . Kérdezősködtem tovább , mondtam hogy ha van valakid rajtam kívül vagy van valami titkod inkább most mondd el , azt mondta nincs titka nincs senki más csak nem akarja elmondani a nevét.Utána ujra elmondtam hogy ha van valami mondja el. Erre azt irta uristen nincs semmi csak nem akarja. Erre irtam egy okét mire ő amit nem szokott nyomott egy flegma 👍🏽-ot nekem amire nem válaszoltam,már lassan 2 napja nem beszéltünk ha valamin összeveszünk szinte mindig én kérek bocsánatot de most nem tartom ezt jó ötletnek hogy én irjak rá .Nincs meg se fb-n,se instagrammon a lány, nem tartottam fontosnak ezt annyira még az elején. Összezavarodtam és hülyén érzem most magam emiatt. Mit kéne tennem ? Mi a véleményetek ? Tanácsok ? Én 22 ő 19

2022. jan. 4. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen kiégetsz :D A South Park WoW-os részéből a hosszúhajú palival beszélgetsz...
2022. jan. 4. 16:23
 2/13 A kérdező kommentje:
1 . Mondtam már hogy lehetetlen haha beszéltünk már .
2022. jan. 4. 16:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
kek
2022. jan. 4. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Digo a csaj?

Mindenük a pasta. Nem a cipőpaszta, hanem a tészta.

Küldj neki egy videófelvételt, amin spagetti tésztát eszel.

Meglágyul a szíve. :D

Komolyra fordítva a szót, előre ne éld bele magad ebbe a "kapcsolatba".

2022. jan. 4. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

", nem tartottam fontosnak ezt annyira még az elején" így 6 hónap után, mikor lesz vége az "elejének"? XD

Madár vagy. Lehet, hogy tényleg lánnyal beszélsz, de ő sem 100-as, az biztos. Házasságról karattyól, amikor nem is találkoztatok... Facebbokon nem enged megjelölni... Videóchatet nem indíthatsz vele...

Na mindegy, legalább gyakorlod a nyelvet.

2022. jan. 4. 17:57
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 nem vagyok madar , az elején ahogy mondtam nem tartottam fontosnak kerdezoskodni mi a csaladneve mert kb poennak fogtam fel az egeszet az elejen , utana kezdett csak komolyabb lenni a dolog. Ahogy mondtam beszélgettünk már egymással , egyedül ez hogy nem akarja elmondani a család nevét de fogalmam sincs miert
2022. jan. 4. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Mit érsz egy Olasz barátnővel ha te itthon élsz?

Szerintem is hasonlóan fura mint te, vagy nem is csaj legalábbis nem az a csaj akit a képeken látsz.

2022. jan. 4. 20:04
 8/13 A kérdező kommentje:

7# mar beszéltünk telefonon 100% hogy no es ismetlem kuldott mar videokat ahogy pl a nevem is mondja de mind1😂

Amit meg elsőnek irtál abba meg van igazság is és nem is de én még mindig arra vagyok kiváncsi hogy a család nevét miért nem árulta el nekem

2022. jan. 4. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezt a snapes baromságot akkor is hagyd, simán lehet hogy osztálytársaid/munkatársaid valamilyen ismerőseid röhögnek rajtad.

Telefonon is lehet női hangot csinálni...

2022. jan. 4. 20:25
 10/13 A kérdező kommentje:
9# videouzenetben is beszelt hozzam. A kerdesre meg meg mindig nem kaptam valaszt vagy tanacsot vagy hogy miert nem akarja el arulni a csalad nevet 😔
2022. jan. 4. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!