Enderminator kérdése:
Van valami oldal ahol külföldi emberekkel lehet megismerkedni?
Figyelt kérdés
Ha lehet akkor inkább angolokat szeretnék megismerni.2017. jún. 25. 16:50
1/2 anonim válasza:
Omegle. 2 ismerőst is szereztem onnan (mert akkor pont nem trollkodni jártam fel). Az egyik egy muszlim egyetemista srác (nem, nem terrorista, nem akart felrobbantani sem) a másik egy angliai 30as csávó van zenekarja, deszkázik stb.
2/2 anonim válasza:
Conversationexchange.com
Italki.com
Megmondom őszintén, eléggé hervasztó az aktivitás. Olyanok ezek a nyelvcsereoldalak, mint a társkereső. Boldog-boldogtalan beregisztrál, aztán nyugodt passzivitásba süllyed. Kétmillió felhasználó töredéke aktív. Egyszerre minimum ötven emberre kell ráírni, abból három válaszol, és abból a háromból egy lesz, akivel hosszabb távon is együtt tudtok működni.
Az én tanácsom az lenne, olyat keress, akivel egyforma hobbitok van. Mert akkor már lesz egy közös pont, amivel el lehet kezdeni a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!