Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy külföldi nővel online , mi az oka a viselkedésének?
Figyelt kérdés
Röviden snapchaten ismerkedtem meg ezzel a lánnyal full véletlenül. Ő egy Olasz lány aki Olaszországban él és nőtt fel. Angolul beszélgetünk egymással, szóval nyelvi akadály nincs . Az elején annyira elbeszélgetünk hogy teljesen egymásba estünk . Végülis összejöttünk , igen még nem találkoztunk de már tervezzük , és mielőtt valaki elkezdené írni hogy kamu a nő stb, már beszélgettünk telefonon , videót is küldött magáról hogy beszél és a nevemet mondja stb . És most jön ami aktuális együtt vagyunk lassan 5-6 hónapja és a családnevét sose kérdeztem és ő se az enyémet . Megkérdeztem és azt mondta hogy majd ha összeházasodunk elmondja . Kérdezősködtem tovább , mondtam hogy ha van valakid rajtam kívül vagy van valami titkod inkább most mondd el , azt mondta nincs titka nincs senki más csak nem akarja elmondani a nevét.Utána ujra elmondtam hogy ha van valami mondja el. Erre azt irta uristen nincs semmi csak nem akarja. Erre irtam egy okét mire ő amit nem szokott nyomott egy flegma 👍🏽-ot nekem amire nem válaszoltam,már lassan 2 napja nem beszéltünk ha valamin összeveszünk szinte mindig én kérek bocsánatot de most nem tartom ezt jó ötletnek hogy én irjak rá .Nincs meg se fb-n,se instagrammon a lány, nem tartottam fontosnak ezt annyira még az elején. Összezavarodtam és hülyén érzem most magam emiatt. Mit kéne tennem ? Mi a véleményetek ? Tanácsok ? Én 22 ő 192022. jan. 4. 16:09
11/13 anonim válasza:
Akkor ő felfogja hogy 1000 km-re élsz tőle=ebből nem lesz semmi és csak beszélgetni akart, te meg tlejesen rákattantál nem akar zaklatót...
12/13 A kérdező kommentje:
11# nem zaklattam, de van ebben valami…ugy látszik elkell engednem mert ebből igy nem lesz semmi
2022. jan. 4. 20:53
13/13 anonim válasza:
Nem akarja hogy rákeress facebookon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!