Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri kitartani az online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri kitartani az online ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Alapjáraton introvertáltabb vagyok, vannak barátaim, akikkel eljárok inni. Emellett utolsó félévem következik egyetemistaként, viszont amióta bejött a járvány azóta az esélyeim a 0-hoz tartanak, mert nem nagyon ismerek meg új embereket élőben. Sajnos másoknak sincs olyan baráti köre, ahol ismerkedhetnék hagyományosan, bulizni se járok el.

Egyetem után meg beragadhatok a munkába, igaz olyan területen tanulok, ahol sok a férfi. Meg esetleg vmi hobbikörbe beiratkozhatok. Kb. ennyi reményem van. Az online ismerkedéssel az a bajom, hogy rettentően nehéz bárkire is úgy tekintenem, hogy randizzak, miközben egyáltalán nem is ismerem, de egyébként szimpatikus az illető, élőben is.

Egyszerűen nagyon vonakodva ismerkedem online, és tudom h más lehetőségem nincs. Alapjáraton közvetlen és barátságos vagyok, nincs problémám azzal, hogy haverkodjak/ barátkozzak a másik féllel, de átlépni ezt a határt online még nem sikerült. :D Egyébként még nem volt párkapcsolatom, lehet ez is probléma.

Megéri erőltetni az online ismerkedést? Van aki hasonlóan van? Vagy ebből csak sikertelen sztorik vannak többnyire, főleg azoknak akik nem csak vkit keresnek, hogy csak legyen vki? Nehéz találni egy megfelelő személyt.

2022. jan. 23. 11:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy nő vagy?
2022. jan. 23. 11:37
 2/19 A kérdező kommentje:
jól
2022. jan. 23. 11:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt kapsz pár üzenetet, mondván, hogy nagyon nagyon szimpatikusnak találnak a kérdésed alapján :D
2022. jan. 23. 11:58
 4/19 A kérdező kommentje:
Persze, de hogy érdemben a kérdésre válaszoljanak az már nem megy. Nem is gyakori lenne.
2022. jan. 23. 12:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az introvertáltaknak nemigen találhattak volna jobbat mint az internetes társkeresés. Amúgy meg mit veszíthetsz, ha kipróbálod?
2022. jan. 23. 12:26
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, lehet van intró akinek bejön a chatelgetés és könnyebb úgy, de én nagyon személytelennek élem meg, aztán mikor tali van, akkor más a benyomás mindig, meg nehezebben jön a téma. Persze igyekszem, h ne húzódjon el a chatelés.

Veszíteni sztem se veszítek sokat, ezért is kezdtem bele, mert ez még mindig több, mint a semmi. Csak most eléggé kilátástalannak érzem, mert jobb érzés emberekkel személyesen ismerkedni, nem pedig erőltetni a folyamatot, hogy alakul-e vmi. De elfogadom, hogy ez ilyen, csak látnám, hogy ez másnak is összejön, és megéri ezzel kínlódni. Úgy vettem észre, hogy sokan megelégednek egy olyan személlyel, aki a magányt oldja és ennyi. Én meg azt szeretném érezni, hogy hozzá tesz a másik pozitívan, és én is a másikhoz.

2022. jan. 23. 12:47
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

Nekem eddig csak sikertelenek voltak, vagy az elejétől kezdve, vagy a végén, de mindegyikről kiderült valami pszichés deformitás, amit az elején nem közölt.

Az egyetlen pozitív sztorim egy tinderes barátság így online. Én inkább megvárnám a nyarat és személyesen ismerkednék. Valahogy van egy olyan megérzésem, hogy sokkal több férfi kattant online, mint nő. Legalábbis nekem ez a benyomásom.

2022. jan. 23. 13:18
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, hasonlókat tapasztaltam én is.

Nálam az asperger + ocd volt a legdurvább kombó eddig, de legalább az elején közölte.

2022. jan. 23. 13:28
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

"de mindegyikről kiderült valami pszichés deformitás":

Mire egy férfi oda jut, hogy le kell töltenie egy swipe appot ismerkedéshez, már alapból az.

2022. jan. 23. 13:34
 10/19 anonim ***** válasza:
62%

“Nálam az asperger + ocd volt a legdurvább kombó eddig, de legalább az elején közölte.“

Én is előre szoktam közölni, hogy depressziós vagyok, alapvetően nem is ezek a problémák. (Nem is ismerkedik emiatt már.) Papíron normális egyének törnek az életedre, zaklatnak, ha szakítasz, vagy ilyesmik simán megtörténhetnek, online hatványozottan. Nekem is vannak nagyon mély időszakaim, de azért ilyeneket nem műveltem sosem, mint “normálisok”. Akik engem szapultak a depresszió miatt, hogy “egy elmebeteg sz#ka” vagyok. Miután ők meg közölték, hogy cuckold kapcsolatban akarnak élni velem. :DDD

Itt már semmire nincsen garancia.

2022. jan. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!