Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itt lezajló incel hiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lezajló incel hiszti csak engem emlékeztet az alábbira?

Figyelt kérdés

Esküszöm nem provokációnak szánom a kérdést, csak észrevettem egy érdekes párhuzamot.

Tegnap volt egy családi esemény, amin részt vett a 9 éves unokahúgom is.

És az ő tegnapi, illetve szinte gyakori viselkedéséről ugrott be ez a kérdés. Hogy mi történt, lényegtelen.

A lényeg:

Jellemző rá, hogy bármi rosszat csinál, azért mindig valaki más a hibás - mármint szerinte. Ha más csinálja ugyanazt amit ő, az borzasztó, de ha ő, akkor az teljesen oké. Ha ezzel szembesíteni akarjuk, akkor üvölt, illetve befogja a fülét. Úgy tűnik, mint egy beképzelt kis p.csa, miközben szerintem valójában nulla az önbizalma.

Azért viselkedik így, mert ha rosszul csinál valamit, azt úgy fogja fel, hogy ő maga, a személye a rossz. Márpedig azzal szembesülni, hogy te magad selejt vagy és rossz, nagyon fájdalmas, ő pedig ezt úgy oldja meg, hogy tagad, illetve másokat hibáztat.

Ha jó a hipotézisem, egyes incelek valami okból rosszul szocalizálódtak, és megmaradt ez a viselkedésük. Vagyis mivel csak itt az oldalon találkozom velük, nekem így jött le.

A lényeg szerintem az, hogy az incel ember viselkedésében van valami, ami miatt nem tud párkapcsolatot kialakítani. Ugyanakkor ezzel nem tud szembenézni, mert azt hiszi ő a rossz, nem a viselkedése, ezért vagy beletörődik, vagy agresszívan tagad.

Szóval, csak szerintem vonható párhuzam a két dolog között?

2022. jan. 23. 10:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
*téved
2022. jan. 24. 16:50
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"

A 8-as kommentben a "feminista" jelezőt a feminizmus szélsőséges irányához közel állókra alkalmaztam. Azokra, akik már nem is az egyenlőségért, hanem a felsőbbrendűségért küzdenek."

Mindig mindenki ezt írja de ez egy annyira semmitmondó szöveg. Ezzel kb. mindenki tud azonosulni. Ezzel csak azt mondod hogy elutasítod azt ami SZERINTED extrém. De a feminácik se neveznék magukat extrémnek, pusztán a szükséges egyenlőség számukra egy magasabb szinten van mint neked, de számukra ez nem extrém hanem a minimum.

Hol kezdődik neked a túltolt feminizmus? Kvóták, metoo, abortusz, szerinted a wage gap nem létezik? Csak mert azoktól akik azt írják, hogy ők a "normális" feminizmust támogatják, már sokmindent olvastam vagy hallottam. Volt aki szerint a gyereknevelés mégis elsősorban a nő dolga, aki az apát be akarja fogni az femináci. Többek szerint a kvóták azért vannak, hogy a férfiakat diszkriminálják (én sem feltétlen értek egyet a kvótákkal de az emberek 99%-a nem is tudja, hogy mire valók és félreértelmezi aztán meg hőbörög). Vannak akik szerint a fizetésbeli különbség a nemek között nem is létezik, sőt nyugaton már nincs is semmi értelme a feminizmusnak.

És ezek mind feministának, de nem feminácinak állítanák be magukat.

Én is ugyanezt mondanám a feministákról egyébként amit te mondtál az incelekről. Hogy igazából én élőben még feminácit nem láttam. Persze itt látni egyet-kettőt kommentben, de a tényleges feminácik (férfigyűlölő, női felsőbbrsndűséget követelő) száma még az incelekéhez képest is elenyésző. Igazából ezzel a femináci dologgal még annyira se kéne foglalkozni, mint az incelekkel, annyira kevesen vannak. Mégis, a feminácik egy jó ürügy arra, hogy a férfiaknak a feminizmust ne kelljen komolyan venni, hogy azokat a nőket akik nem akarják alárendelni magukat lehessen sértegetni.

2022. jan. 27. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!