Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel egyes nők, ha a férfi funkciójának megfelelően szexpartnerkeresőként használja a tindert?
azért, mert társkereső nem szexpartnerkereső.
ajánlom akkor a rosszlanyok.hu-t
eddig sem volt szexpajti kereső, a média húzta rá ezt a jelzőt.
Mucika, ki van írva a profilodra, mi a célod? Igen? Akkor mi a baj? Nem és addig sumákolsz a szándékodról, amíg lehet? Akkor joggal vannak felháborodva.
Írd ki a profilodra mit akarsz, ha ezek után is kapsz dolgokat, ne foglalkozz vele.
És hol álmodtad, hogy szexpartnerkereső, cicamica? Randiapp, hivatalosan is. Randiból pedig bármi lehet.
Amúgy annak idején nem háborodtam fel ezen. Én párt-férjet kerestem és találtam, mert nagyon sokan nem dugni vannak fenn, ők meg mást. Ha előre tudattuk a szándékot egymással, akkor rövidre lehetett zárni az ismerkedést akkor is, ha nem illünk össze. Az viszont kifejezetten fárasztó volt, mikor valaki komoly érdeklődést játszva hívott randira. Nem stílusom megalázni és mocsok stílusban elküldeni szexet kereső embereket a pokolba, de ezeken a randikon megtettem. Néha pofonnal is. Jó lenne, ha komolyan vennénk egymást és nem húznánk egymás idejét kamu komoly kapcsolat kereséssel, mert egyrészt nem korrekt másrészt sokkal több fölösleges gesztus befűzni egy komoly szándékokkal randizó embert (már akinél egyáltalán sikerül), mint azok közül választani, akik szintén ezt keresik. Vagyis, most már jó lenne, ha komolyan vennétek egymást, engem nem érint a téma azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!