Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel egyes nők, ha a férfi funkciójának megfelelően szexpartnerkeresőként használja a tindert?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 12:28
21/26 anonim válasza:
Én nem háborodok fel. Viszont inkább mondja meg az elején az célajit, és ne húzza az időmet feleslegesen, így én sem fogom az ővét, és kereseheti a következőt, vagy több ideje marad azokra, akiknek ez belefér.
Szóval én csak időmet sajnálnám.
22/26 anonim válasza:
Te noi magazinokat olvasol es ezekbol veszel "adatokat"? Lol
23/26 Sunshinedoll válasza:
A tinder vagy a férfiak funkciója a szexpartnerkeresés mert nem egyértelmű a kérdésből és ettől függ a válaszom is.
24/26 anonim válasza:
Miért háborodnak fel egyes férfiak, ha a nő funkciójuknak megfelelően ATM-ként használja őket?
25/26 anonim válasza:
Azért, mert randiappként szerepel. Hogy ki mit akar vele elérni, az más kérdés. De olyan nagy nehézséget okoz az elején közölnöd, hogy nem érdekel kapcsolat? Aki komolyan gondolja azt átvered ezzel, húzod az idejét és teljesen jogos, hogy emiatt felháborodik.
26/26 anonim válasza:
Mindenki arra használja,amire akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!