Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a féltékenység ?
Figyelt kérdés
Sok férfi ismerősöm azt állítja hogy nagyon zavarja őket ha egy nő féltékeny. Na most azt nem értem ha a pasi féltékeny akkor az rendben van ? De ha egy nő akkor az szégyen ? Amikor megkérdezem a srácokat hogy miért zavar pl az hogyha a párotok megkérdezi hova mentek akkor rögtön rávágják biztosan ellenőrizgetni akar. Megkérdezem tőlük: miért gondolod hogy ellenőrizni akar ? Erre már csak hisztis válasz jön általában. Ne akarja tudni és kész. De ha egy nő nem mondja el esetleg a találkájának az okát akkor olyan hisztit le tudnak vágni hogy csak nézek.2021. júl. 11. 21:49
1/12 anonim 

válasza:

Mindkét oldalról probléma a féltékenység 🤷♂️ nem normális dolog.
2/12 anonim 

válasza:

"Na most azt nem értem ha a pasi féltékeny akkor az rendben van?"
Az sincs rendben.
Normális párkapcsolatban mindkét fél minden probléma nélkül elmondja a másiknak, hova megy.
3/12 anonim 

válasza:

Végtelen skálán mozoghat ez, nem számít, hogy férfi vagy nő. Ha megbízol valakiben nem vagy féltékeny. A féltéstől az állandó kontrollig sok minden lehet, ami akár határozottan egészségtelen, sőt szakemberért kiált.
4/12 anonim 

válasza:

"Amikor megkérdezem a srácokat hogy miért zavar pl az hogyha a párotok megkérdezi hova mentek akkor rögtön rávágják biztosan ellenőrizgetni akar."
Az ilyen ember nincs kész egy párkapcsolatra.
5/12 anonim 

válasza:

Szerintem azért probléma (de ez férfiakra és nőkre is vonatkozik) mert ahol féltékenység van ott általában bizalmi problémák is vannak/voltak/lesznek.
6/12 anonim 

válasza:

Nagyon idegesítő ha valaki betegesen féltékeny. Kolléganőm pasija pl ilyen, folyton hivogatja telefonon, még azon a 15 perces úton is képes felhívni, mikor a céges busszal elindulunk, és ő leszáll a puszpályaudvaron, ahol várja a pasi. Ha meg nem veszi fel a telefont, akkor már jön is a vádaskodó üzenet, hogy biztos pasival van, és jó szórakozást kíván.
7/12 FoxtrotLidérc 

válasza:

Senkitől sem elfogadható, senkitől nem jó. Mert tapasztalatból tudom, hogy egy alapvetően jó párkapcsolatot is a felismerhetetlenségig hazavág. Azért.
8/12 anonim 

válasza:

Azért a másik véglet se jó, saját tapasztalat. Mikor már mindenki tudja, hogy a pasid csal, te meg csak naivan bízol benne, hogy persze, hogy haverokkal van, nem fogok kutakodni a mobiljában és nem hívogatom, pláne nem megyek utána. Pedig elég lett volna egy kicsi féltékenység, és egyből lebukott volna, olyan pofátlanul és nyíltan csalt.
9/12 anonim 

válasza:

#6 Jézusom. És ezt a kolléganőd élvezi, vagy miért marad vele?
10/12 anonim 

válasza:

Ez nekem is feltűnt. Nem féltékenykedik, de szeret tudni rólam mindent. Hol vagy mit csinálsz mikor érsz oda kikkel vagy,stb. De ha én kérdezem, biztos nem bízom benne.
WTF?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!