Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj a féltékenység ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a féltékenység ?

Figyelt kérdés
Sok férfi ismerősöm azt állítja hogy nagyon zavarja őket ha egy nő féltékeny. Na most azt nem értem ha a pasi féltékeny akkor az rendben van ? De ha egy nő akkor az szégyen ? Amikor megkérdezem a srácokat hogy miért zavar pl az hogyha a párotok megkérdezi hova mentek akkor rögtön rávágják biztosan ellenőrizgetni akar. Megkérdezem tőlük: miért gondolod hogy ellenőrizni akar ? Erre már csak hisztis válasz jön általában. Ne akarja tudni és kész. De ha egy nő nem mondja el esetleg a találkájának az okát akkor olyan hisztit le tudnak vágni hogy csak nézek.

2021. júl. 11. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Mindkét oldalról probléma a féltékenység 🤷‍♂️ nem normális dolog.
2021. júl. 11. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

"Na most azt nem értem ha a pasi féltékeny akkor az rendben van?"

Az sincs rendben.

Normális párkapcsolatban mindkét fél minden probléma nélkül elmondja a másiknak, hova megy.

2021. júl. 11. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Végtelen skálán mozoghat ez, nem számít, hogy férfi vagy nő. Ha megbízol valakiben nem vagy féltékeny. A féltéstől az állandó kontrollig sok minden lehet, ami akár határozottan egészségtelen, sőt szakemberért kiált.
2021. júl. 11. 22:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor megkérdezem a srácokat hogy miért zavar pl az hogyha a párotok megkérdezi hova mentek akkor rögtön rávágják biztosan ellenőrizgetni akar."

Az ilyen ember nincs kész egy párkapcsolatra.

2021. júl. 11. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért probléma (de ez férfiakra és nőkre is vonatkozik) mert ahol féltékenység van ott általában bizalmi problémák is vannak/voltak/lesznek.
2021. júl. 11. 23:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon idegesítő ha valaki betegesen féltékeny. Kolléganőm pasija pl ilyen, folyton hivogatja telefonon, még azon a 15 perces úton is képes felhívni, mikor a céges busszal elindulunk, és ő leszáll a puszpályaudvaron, ahol várja a pasi. Ha meg nem veszi fel a telefont, akkor már jön is a vádaskodó üzenet, hogy biztos pasival van, és jó szórakozást kíván.
2021. júl. 11. 23:36
 7/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
87%
Senkitől sem elfogadható, senkitől nem jó. Mert tapasztalatból tudom, hogy egy alapvetően jó párkapcsolatot is a felismerhetetlenségig hazavág. Azért.
2021. júl. 12. 01:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért a másik véglet se jó, saját tapasztalat. Mikor már mindenki tudja, hogy a pasid csal, te meg csak naivan bízol benne, hogy persze, hogy haverokkal van, nem fogok kutakodni a mobiljában és nem hívogatom, pláne nem megyek utána. Pedig elég lett volna egy kicsi féltékenység, és egyből lebukott volna, olyan pofátlanul és nyíltan csalt.
2021. júl. 12. 06:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 Jézusom. És ezt a kolléganőd élvezi, vagy miért marad vele?
2021. júl. 12. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is feltűnt. Nem féltékenykedik, de szeret tudni rólam mindent. Hol vagy mit csinálsz mikor érsz oda kikkel vagy,stb. De ha én kérdezem, biztos nem bízom benne.

WTF?

2021. júl. 12. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!