Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lezajló incel hiszti csak engem emlékeztet az alábbira?
Esküszöm nem provokációnak szánom a kérdést, csak észrevettem egy érdekes párhuzamot.
Tegnap volt egy családi esemény, amin részt vett a 9 éves unokahúgom is.
És az ő tegnapi, illetve szinte gyakori viselkedéséről ugrott be ez a kérdés. Hogy mi történt, lényegtelen.
A lényeg:
Jellemző rá, hogy bármi rosszat csinál, azért mindig valaki más a hibás - mármint szerinte. Ha más csinálja ugyanazt amit ő, az borzasztó, de ha ő, akkor az teljesen oké. Ha ezzel szembesíteni akarjuk, akkor üvölt, illetve befogja a fülét. Úgy tűnik, mint egy beképzelt kis p.csa, miközben szerintem valójában nulla az önbizalma.
Azért viselkedik így, mert ha rosszul csinál valamit, azt úgy fogja fel, hogy ő maga, a személye a rossz. Márpedig azzal szembesülni, hogy te magad selejt vagy és rossz, nagyon fájdalmas, ő pedig ezt úgy oldja meg, hogy tagad, illetve másokat hibáztat.
Ha jó a hipotézisem, egyes incelek valami okból rosszul szocalizálódtak, és megmaradt ez a viselkedésük. Vagyis mivel csak itt az oldalon találkozom velük, nekem így jött le.
A lényeg szerintem az, hogy az incel ember viselkedésében van valami, ami miatt nem tud párkapcsolatot kialakítani. Ugyanakkor ezzel nem tud szembenézni, mert azt hiszi ő a rossz, nem a viselkedése, ezért vagy beletörődik, vagy agresszívan tagad.
Szóval, csak szerintem vonható párhuzam a két dolog között?

Es mi ujsag a csodas feministakkal, akik felsovezetoi allast kovetelnek maguknak, csillios fizetesert, alanyi jogon? Az mire emlekeztet?
37F incel

Nem szeretném ha az történne, hogy most az oldalon elkezd terjedni az, hogy a feministák rosszak.
Én a 8-as kommentemben a "feminista" jelzőt nem az eredeti feminizmusra használtam. Mert arra szükség van. Sőt, lehet én is beállnék közéjük feministának, hogy együtt küzdjünk pl. azoknak a nőknek a jogaiért, akiket bizonyos elmaradott országokban elnyomnak.
A 8-as kommentben a "feminista" jelezőt a feminizmus szélsőséges irányához közel állókra alkalmaztam. Azokra, akik már nem is az egyenlőségért, hanem a felsőbbrendűségért küzdenek.
Na ilyenkor kár, hogy nem lehet utólag szerkeszteni a kommenteket.

Ugyanez van a drogosoknál, alkoholistáknál, szerencsejáték függőknél és rengeteg embernél alaoból. Az egyik legnehezebb dolog azt beismerni, hogy igen, valamit én cseszek el.
Ahhoz, hogy ezt valaki beismerje kellene egy kis jellem is, ami meg ugye alapvető dolog a normális ismerkedés esetén.

Ezt a jelenséget nevezik projekcionak.
Amúgy én próbáltam magyarázni, hogy Inceléknek is ott vannak a Qrvák na de aki még 15-20 E-t se hajlandó belefektetni a dologba.
Vagy még attol is fosik, hogy felhivja a csajt.....

"Inceléknek is ott vannak a Qrvák"
Magyarorszagon meg ok is valogatosak.... Ahol en elek, ott meg emberkereskedok uzemeltetik az iparagat, ugyhogy kosz nem.
37F incel

"Ahol en elek"
És az mégis hol van ? Budapesten biztos, hogy nincs igy.
De van osztálytársam Amszterdam-ban ott se jelemzö.
Ne a gettoból induljunk már ki. Ebböl is van több kategória kérlek.
Amúgy nem hiszem, hogy ott meg van net. De persze te tudod.

"És az mégis hol van"
Nem Europa....
37F incel

""Ahol en elek"
És az mégis hol van ?"
Valahol Malajziában éldegél, esetleg Indonéziában
Jóideje olvasom a hozzászólásait ha találkozom velük, és párszor elszólta már magát. Mondjuk nincs is ezzel semmi probléma, gondolom ott érzi jól magát valamelyest
Ott nyilván másként működik a prostizas mint itthon
De abban téged hogy a prostik itthon válogatnak, sosem tapasztaltam hasonlót, pedig rondaként én sokat prostiztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!