Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itt lezajló incel hiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lezajló incel hiszti csak engem emlékeztet az alábbira?

Figyelt kérdés

Esküszöm nem provokációnak szánom a kérdést, csak észrevettem egy érdekes párhuzamot.

Tegnap volt egy családi esemény, amin részt vett a 9 éves unokahúgom is.

És az ő tegnapi, illetve szinte gyakori viselkedéséről ugrott be ez a kérdés. Hogy mi történt, lényegtelen.

A lényeg:

Jellemző rá, hogy bármi rosszat csinál, azért mindig valaki más a hibás - mármint szerinte. Ha más csinálja ugyanazt amit ő, az borzasztó, de ha ő, akkor az teljesen oké. Ha ezzel szembesíteni akarjuk, akkor üvölt, illetve befogja a fülét. Úgy tűnik, mint egy beképzelt kis p.csa, miközben szerintem valójában nulla az önbizalma.

Azért viselkedik így, mert ha rosszul csinál valamit, azt úgy fogja fel, hogy ő maga, a személye a rossz. Márpedig azzal szembesülni, hogy te magad selejt vagy és rossz, nagyon fájdalmas, ő pedig ezt úgy oldja meg, hogy tagad, illetve másokat hibáztat.

Ha jó a hipotézisem, egyes incelek valami okból rosszul szocalizálódtak, és megmaradt ez a viselkedésük. Vagyis mivel csak itt az oldalon találkozom velük, nekem így jött le.

A lényeg szerintem az, hogy az incel ember viselkedésében van valami, ami miatt nem tud párkapcsolatot kialakítani. Ugyanakkor ezzel nem tud szembenézni, mert azt hiszi ő a rossz, nem a viselkedése, ezért vagy beletörődik, vagy agresszívan tagad.

Szóval, csak szerintem vonható párhuzam a két dolog között?

2022. jan. 23. 10:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, csak téged
Nem csak téged, engem is ilyesmire emlékeztet
Egyéb, kommentben leírom
34 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Egész korrekt kis elmélet. Velem kb ez van, mondjuk én nem tartom magam incelnek.
2022. jan. 23. 10:28
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Egy szóval is le lehet írni: hiszti.

Élőben azért nem találkozni incellel, mert ha egy nő hozzászól egy ilyenhez, még a legnagyobb netes nőgyűlölő is átvált hálás pincsikutyába.

Szerintem nem érdemes ezzel a semmitmondó jelenséggel foglalkozni sem.

2022. jan. 23. 10:29
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Ismerek egy-két embert, aki incel, és azt kell, hogy írjam, hogy de, pont a személye a rossz. Rosszindulatú, irigy, agresszív, gyáva, és lehet még sorolni.

Illetve egy 30 éves pasit ismerek, akinek nem rég jött össze sz első kapcsolata, eddig csak prostizott. Eleve egy hátrányos helyzetű nőt szedett fel, aki egy bántalmazó kapcsolatból menekült két gyerekkel. (Ugye, mikor itt is sírnak, hogy az agresszív bunkónak miért van nője, őt bezzeg úgy szereti, hogy nem hagyja el...)

A "kedvesrendes" pasi most úgy beszél a nővel, mint a kutyával, a két gyerekével is, és nem lennék meglepve, ha pár pofon is elcsattan, mikor senki se látja. Csak hülye volt a csaj, mert bevállalt egy közös gyereket, most meg nem tud hova menni 3 kicsivel.

A csajt is sajnálom valahol, de ő tett is érte, hogy most xarban legyen. Igazából csak a gyerekeket sajnálom. Már el van cseszve az életük.

Ennyit viszont arról, hogy mennyire lesz rendespasi az incel, ha nőhöz jut.

2022. jan. 23. 10:36
 4/22 anonim ***** válasza:
67%

Én azt bírom, amikor leírja, hogy nincs nője, kéne, de ő nem megy oda, mert mi van, ha rendőrt hív a csaj?

Na az ilyeneket ütném szívlapáttal.

Meg a sok "Gyúrok, diplomám és lakásom van, meg 800 fizum, de nincs nőm.", mondjuk nem is ismerkedek.

2022. jan. 23. 10:44
 5/22 anonim ***** válasza:
8%

A lényeg hogy ti egyetlen incelt sem ismertek

Az hogy kire fogjátok rá, és kit tartotok annak, az teljesen lényegtelen.

És amíg egyet sem ismertek, addig ez a véleményetek irreleváns

2022. jan. 23. 10:48
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
Igen, ebben van valami. Én nő vagyok és párkapcsolatban vagyok, úgyhogy incel nem vagyok és femcel sem voltam soha, de emlékszem, tiniként nekem is volt ilyen érzésem, hogyha én hibáztam, akkor nagyon rossznak éreztem magam, kb. egy selejtnek, úgyhogy próbáltam megmagyarázni, hogy én csak egy áldozat vagyok. Ez részben a családomnak, egy toxic barátnak és az első exemnek köszönhető. Volt időszak, amikor nagyon durván kiakadtam azon, ha valaki azt állította, hogy nem nekem van igazam, mivel sose lehetett igazam és nagyon szerettem volna. De önismerettel, önfejlesztéssel évek alatt rendbe hoztam, de sokan nem jutnak el a felismerésig. Ami durva, nekem ment a 20-as éveim elején is, más meg így él le egy egész életet...
2022. jan. 23. 10:55
 7/22 anonim ***** válasza:
13%
6. Már megint minden a férfiak hibája? Az fel nem merül hogy te is felelős lennél a történtekért igaz?
2022. jan. 23. 11:08
 8/22 anonim ***** válasza:
46%

Nézd, kb. 12 éve vagyok jelen ezen az oldalon. Sok mindent megéltem itt. A tanulmányaim alatt itt találtam segítőkre, szexeltem innen csajjal, haverodtam innen előben stb.

Ezt csak azért írom neked, hogy lásd: tapasztalt vén róka vagyok errefelé.

Az "incel hiszti" csak részben igaz.

Az valóban igaz, hogy vannak itt incelek, azonban meggyőződésem szerint az incel kérdések egy része egyszerű trollkodás.

Ennél súlyosabb probléma, hogy tulajdonképpen a nők mellett kiállók - akik feltehetően feministák - az incelezéssel szinte ellehetetlenítették az oldalon a női nemről szóló kritikát. Ha rosszat mondasz a nőkről, akkor azonnal azzal vádolnak meg, hogy incel vagy: hogy azért kritizálsz, mert nincs senkid, haragszol a nőkre.

Ez egyébként egy érvelési hiba, ami úgy tűnik nem zavarja ezeket a fanatikusokat.

Lásd itt: [link]

A férfiakat viszont feltehetően lehet szidni.

Tehát igen, gondok vannak az incelekkel. De gondok vannak a feministákkal, akik hiába érvelnek azzal, hogy ők jól néznek ki, meg diplomások: vakok, süketek a kritikára. Nem érdekli őket semmi, csak az, hogy a női nem nevét tisztán tudják tartani, olyanok, mint egy vallási szekta.

A gyakorikerdesek.hu "Felnőtt párkapcsolatok" rovata ugyanis az oldal süllyesztője, legsötétebb rovata, ahol rengeteg frusztrált, zűrös, önbizalomhiányos stb. ember van. Tehát amikor valaki itt sűrűn kommentel, akkor kiadhatja magát diplomásnak, jól kinézőnek: azért van itt, mert neki is romokban van az élete, és itt vezeti le a feszültséget.

Ebből fakadóan tehát az incel kérdés az EGYIK probléma itt. De NEM az egyetlen.

2022. jan. 23. 11:55
 9/22 anonim ***** válasza:
58%

8. Teljes mértékben egyetértek.

Kár hogy ebből is csak Anyit fognak fel hogy rosszat mondtál roluk.

2022. jan. 23. 12:07
 10/22 anonim ***** válasza:
60%

Még valami:

A normális női kommentelőkre nem vonatkozik az előző hozzászólásom.

Tehát nem "a nők", hanem "bizonyos nők" miatt írtam azt, amit.

Csak szóltam, nehogy félreértés legyen.

#8 voltam

2022. jan. 23. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!