Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Instagramon létrejött egy új kaszt a férfiakból.
A túlzottan jóképű (kocka áll, széles állkapocs), izmos testű, általában öltönyben vagy félmeztelenül fényképezgetős csodálatos életvitelt színlelő (lehet van is pénze) fajta. Na ezek tarolják korunkban a nők nagyon nagy részét. Persze, hogy írigy rájuk sok férfi, de szerintem ezekben a férfiakban igen nagy az önimádat mértéke is aki pedig önimádó az a nőkben max csak trófeát lát.
Ezt pár pasitól is meglehetne kérdezni. Ők is ugyanúgy gyűjtik az insta követőket, számolják a likeljaikat vagy keresnek alkalmi kapcsolatot. Pont a múltkor futottam bele egy egész helyes, jó alkatú srác profiljába és ott volt a bio-jába, hogy csak ego boost miatt van fent.
Nagyon fura jelenség ez a tinder dolog. Olyan sráccal is ismerkedtem akinek barátnője volt. Amikor megtaláltam a fb-n azonnal láttam. Tagadni se probálta
Nekem pont a minap volt egy egyezésem, egy meglehetősen szép lánnyal, szóval pont ezért sok reményt nem is fűztem már az elején a dologhoz. Aztán a bióját olvasva még annyit se :D Neki is az volt, hogy "Írj instán ott elérhetőbb vagyok". Na mondom ez is követőket gyűjt. Mivel már tudtam, hogy ebből semmi sem lesz, egy kérdést tettem fel, hogy "Szia. Akkor mi a helyzet, ha valakinek nincs instája, és nem is tervezi, hogy lesz?"
Pár órával később már nem is volt meg a match :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!