Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, miért vagytok fenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért vagytok fenn tinderen?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Az Instagramon létrejött egy új kaszt a férfiakból.

A túlzottan jóképű (kocka áll, széles állkapocs), izmos testű, általában öltönyben vagy félmeztelenül fényképezgetős csodálatos életvitelt színlelő (lehet van is pénze) fajta. Na ezek tarolják korunkban a nők nagyon nagy részét. Persze, hogy írigy rájuk sok férfi, de szerintem ezekben a férfiakban igen nagy az önimádat mértéke is aki pedig önimádó az a nőkben max csak trófeát lát.

2022. jan. 23. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt pár pasitól is meglehetne kérdezni. Ők is ugyanúgy gyűjtik az insta követőket, számolják a likeljaikat vagy keresnek alkalmi kapcsolatot. Pont a múltkor futottam bele egy egész helyes, jó alkatú srác profiljába és ott volt a bio-jába, hogy csak ego boost miatt van fent.

Nagyon fura jelenség ez a tinder dolog. Olyan sráccal is ismerkedtem akinek barátnője volt. Amikor megtaláltam a fb-n azonnal láttam. Tagadni se probálta

2022. jan. 23. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Én velem az utóbbi pont badoon volt 12-es válaszoló! Matcheltem egy lánnyal és írta hogy jelöljem be facen. Rámentem az adatlapjára és ott volt hogy kapcsolatban. Első gondolatom az volt hogy ráírjak-e a fiújára hogy badoon fent van a barátnőd de inkább nem tettem, nem írtam neki többet. Elsőre meg az a válaszom hogy aki túl szép az nem biztos hogy jó, túl jó se legyen valaki de túl rossz se kettő között legyen. Társkereső oldalak már csak ilyenek.
2022. jan. 23. 18:01
 14/14 VincentLaw ***** válasza:

Nekem pont a minap volt egy egyezésem, egy meglehetősen szép lánnyal, szóval pont ezért sok reményt nem is fűztem már az elején a dologhoz. Aztán a bióját olvasva még annyit se :D Neki is az volt, hogy "Írj instán ott elérhetőbb vagyok". Na mondom ez is követőket gyűjt. Mivel már tudtam, hogy ebből semmi sem lesz, egy kérdést tettem fel, hogy "Szia. Akkor mi a helyzet, ha valakinek nincs instája, és nem is tervezi, hogy lesz?"

Pár órával később már nem is volt meg a match :D

2022. jan. 24. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!