Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a csajok miért várnak el mindent a nagy semmiért cserébe?
Komolyan olyanok mint az elkényeztetett gyerek, aki beszabadult az édességboltba. Elvárások dögivel, cserébe semmi. Nézzünk néhány példát:
"Számomra nagyon fontos a frappáns bemutatkozás. Nekem még nem sikerült ilyet összehozni, de tegyünk úgy, mintha sikerült volna"
Szóval ha valaki nem atomgigaegyedi szellemeshumoros személyreszabott üzenetet ír rá matchelés után, az kuka. Ő viszont letudta a szöveget ezzel a fenti pár sorral.
"Olyan férfit keresek, aki úgy néz rám, mint én az utazási iroda propsektusára"
Megint kölcsönösség semmi. Nem "úgy nézünk egymásra", hanem a pasi lihegjen, olvadozzon és csöpögjön. Míg a csaj az utazási iroda prospektusát böngészi.
"ha nincs normális képed húzz balra!" Miközben a csajról van két kép: egyiken háttal áll, másikon napszemüvegben, sapkában rejtőzködik.
Egyrészt ez az emberi képmutatás - fordított nemekkel is létezik, sőt korosztálytól és társadalmi pozíciótól is független - ez csak egy példa a sokból.
Emlékszünk arra a videóra, amikor a búcsúban a romák panaszkodnak olyan dolgokra amikben éllovasak?
Amikor egyik politikus nekiesik a másiknak, hogy "az hazudik" és pár nap múlva kiderül, hogy ő is hazudott?
Amikor az öregasszony leszidja a játszó gyerekeket, mert hangosak, aztán max hangerőn kapcsolja be a Lángoló Szívek szappanopera 14958484.részét?
Amikor a szülő kiakad a trágár gyerekére, hogy "Hát honnan a f szból tanulsz te ilyen kib szott szavakat?!"
Nem értem ezt a hiszit.
Csak húzz jobbra vagy balra, azt cső, nem kell megbolondulni rajtuk. Elvárásaid meg nyilván neked is lehetnek. Ha azt akarod hogy a csaj szintén legyen vicces, akkor írd ki, vagy mit tudom én.
De az még a jobbik eset ha ő kiírja hogy mi kell neki. Ha neki is ki van írva, hogy mire vágyik, és te is kiírod, hogy mire vágysz, akkor könnyebb összehozni bármit is.
A "kölcsönösség" pedig nem is működik minden esetben;néha azt keresed a másikban ami belőled hiányzik, mint ahogy a társad is azt keresheti benned, ami belőle hiányzik. Ilyenkor mi van a kölcsönösséggel? Semmi...
Meg egyáltalán mire fel vagy ilyen sértett? Úgy beszélsz mintha tartoznának neked bármivel is ezek a vadidegen nők. Mivel tartoznak, drága?
Ők legalább csak a SAJÁT kapcsolatukba akarnak beleszólni, te pedig itt dühöngessz azon, amit mások akarnak saját maguknak.
#kettősmérce bmeg..
#5-ös megírta a frankót. Ha ennyire kikészülsz ettől, az elég nagy gond.
A világban rengeteg normális, értelmes nő van, te meg azon bosszankodsz, hogy vannak a tinderen szar profilok.
"Apró" perspektívaváltás jót tenne.
"Azert, mert a hattal allo napszemuveges csajnak is napi van 15 matche":
Nem napi 15. Napi 200 inkább + 9000 like.
8.
A szánalmas az, hogy az itt elképzelt 200-ból 190 házas... A házasokat és kapcsolatban lévőeket automatice törölni kellene minden ilyen oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!