Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a csajok miért várnak el mindent a nagy semmiért cserébe?
Komolyan olyanok mint az elkényeztetett gyerek, aki beszabadult az édességboltba. Elvárások dögivel, cserébe semmi. Nézzünk néhány példát:
"Számomra nagyon fontos a frappáns bemutatkozás. Nekem még nem sikerült ilyet összehozni, de tegyünk úgy, mintha sikerült volna"
Szóval ha valaki nem atomgigaegyedi szellemeshumoros személyreszabott üzenetet ír rá matchelés után, az kuka. Ő viszont letudta a szöveget ezzel a fenti pár sorral.
"Olyan férfit keresek, aki úgy néz rám, mint én az utazási iroda propsektusára"
Megint kölcsönösség semmi. Nem "úgy nézünk egymásra", hanem a pasi lihegjen, olvadozzon és csöpögjön. Míg a csaj az utazási iroda prospektusát böngészi.
"ha nincs normális képed húzz balra!" Miközben a csajról van két kép: egyiken háttal áll, másikon napszemüvegben, sapkában rejtőzködik.
26. Logika nulla, felelősség nincs, a pasik meg meg simogatják a lelkedet.
Igen szeretnék olyan szerencsés lenni mint te, hogy nőnek szülessek és elég legyen követelőznem, meg kicsit kicsípni magamat és mindent alám tegyenek.
27: Már ne haragudj, de ismerjük egymást? Meséld már el, hogy honnan tudsz ennyi mindent rólam!
Nekem aztán írhatod ezeket, mert én 19 éves korom óta dolgozom, sikeres vagyok a szakmámban és nem egesznap a körmeimet festegetem. Én meg rosszul vagyok attól, hogy a sok sikertelen pasi egy lapra tesz minden nőt: aki csinos, az naplopó p.csa, aki vidám, az biztos eltartott, akinek elvárásai vannak, az meg szeret beleulni a jóba:D Ja, járd végig azt az utat, amit én, aztán dumálj. A vidám mosoly, a csinos megjeneles mellett meg a nő tele van terhekkel, amiket cipel, tonnaszamu feladattal, csak épp nem hagyja el magát annyira, hogy ez látszódjon. Baj, hogy vannak elvárásai egy nőnek? Bocsika. Majd hülye lennék egy normálisan felépített élet mellett balf.szokkal szobaallni, akik lehuznak és csak elmélkednek a szobajukban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!