Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a csajok miért várnak el mindent a nagy semmiért cserébe?

Figyelt kérdés

Komolyan olyanok mint az elkényeztetett gyerek, aki beszabadult az édességboltba. Elvárások dögivel, cserébe semmi. Nézzünk néhány példát:

"Számomra nagyon fontos a frappáns bemutatkozás. Nekem még nem sikerült ilyet összehozni, de tegyünk úgy, mintha sikerült volna"

Szóval ha valaki nem atomgigaegyedi szellemeshumoros személyreszabott üzenetet ír rá matchelés után, az kuka. Ő viszont letudta a szöveget ezzel a fenti pár sorral.

"Olyan férfit keresek, aki úgy néz rám, mint én az utazási iroda propsektusára"

Megint kölcsönösség semmi. Nem "úgy nézünk egymásra", hanem a pasi lihegjen, olvadozzon és csöpögjön. Míg a csaj az utazási iroda prospektusát böngészi.

"ha nincs normális képed húzz balra!" Miközben a csajról van két kép: egyiken háttal áll, másikon napszemüvegben, sapkában rejtőzködik.

2021. nov. 30. 09:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18%
Azért mert tindere csak a maradék nők mennek fel akiknek az életben nem volt sikere, ergo eleve baj van velük. Persze van 100ból egy akinek nincs baja de az keresni kell.
2021. nov. 30. 10:50
 12/28 anonim ***** válasza:
7%
9: Eleve nem szabadna engedni a házasságon kívüli szexet. Vissza kéne vezetni a szerződés alapú monogámiát.
2021. nov. 30. 11:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
12: te sem vagy komplett.
2021. nov. 30. 19:56
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

13.

A 12-es valóban hülyeséget mond, de ettől függetlenül nagyon-nagyon kikellene szűrni a "szórakozó" házas embereket az ilyen oldalakról, mert jelenlétük vagy felesleges, rosszabb esetben káros, főleg azoknak akiket hülyítenek (elsősorban házas férfiak hülyítenek naiv lányokat, de időnként fordítva is felbukkan)

És ezeknek az oldalaknak ez az egyik legnagyobb hibája. Azok a nők akik felmennének kapják a flood-ot a sok házastól és egy idő után lemennek róla a sok hülyítés hatására, ráadásul nagyon felborítják a nemi arányokat az amúgy kb. max 60-40 környékéről.

2021. nov. 30. 20:07
 15/28 Senior Séf ***** válasza:
63%
Amióta világ a világ, a lányok a fehér paripán (manapság inkább Jaguáron) érkező szőke herceget várják. Aztán, amikor nem jön, vagy jön, de a szomszéd, életrevalóbb csajt választja, akkor kénytelenek szembe nézni a valósággal. Neked mindössze annyi dolgod van ezzel, hogy annak az egynek te legyél a szőke herceg, aki végül széppé teszi az életedet.
2021. dec. 1. 13:03
 16/28 anonim ***** válasza:
71%
#11: Azért nem mindenki nyomorék maradék, aki fent van. Engem hiába néznek meg a pasik az utcán, ha perpill home officeban dolgozom és ahova járok társaságba, ott meg nincsenek szabad férfiak, akikkel lehetne ismerkedni, így marad a társkereső, ahol meg azt hiszik ingyen ugrasz az agyukba 2 szó után, de a legtöbb még koszonesre sem képes. Ha nem vagy már egyetemista vagy nem dolgozol vmi multinal, akkor nincs annyi lehetőség ismerkedni sajna, főleg most covid idején. De tény, hogy borzalom, ami megy tinderen, úgyhogy jobban megérni kivárni az élőt.
2021. dec. 10. 23:13
 17/28 anonim ***** válasza:
17%

16. Szövegértelmezés?

Olvasni tudsz e?

De most komolyan. Abba sikerül belekötni hogy van kivétel, mikor az én is oda írtam. 11voltam

2021. dec. 11. 08:54
 18/28 anonim ***** válasza:
32%

16. “ így marad a társkereső, ahol meg azt hiszik ingyen ugrasz az agyukba 2 szó után, de a legtöbb még koszonesre sem képes.”

Aki köszön azt meg ezresével koptatjátok le, egyszavas válaszokkal. Aki többet akar azt szintúgy, utána meg panaszkodtok hogy nincs normális férfi.

2021. dec. 11. 08:56
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
17, neked amugy mi bajod van? Leírtam teljesen nyugodtan a véleményemet, mit pattogsz, hogy tudok-e olvasni, meg mi ez a bunkó stílus? Gratulálok
2021. dec. 11. 11:39
 20/28 anonim ***** válasza:
20%

19, Mit pattogok?

Nem kéne úgy beállítani mintha én minden tinderező nőt selejtnek alítottam volna be. Mikor egyértelműen nem ez a helyzet. Vagy nem tudsz szöveget értelmezni vagy szándékosan álltál belém.

2021. dec. 11. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!