Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen csak nekem furcsa, hogy van egy nagyon hosszú leírás a másikná? Ha elolvasod, pedig olyan, mintha már ismernéd? Mintha az ismerkedős rész kimaradna...
500 karakterből nem lehet senkit alaposan megismerni.
És gondolom nincs túl sok matched, mert akinek sok van, annak egy idő után kicsit unalmas ötszázszor leírni ugyanazt...
Nem az alaposságról beszélek. Nyilvánvaló.
Csak a kezdeti dolgok kimerülnek abban, hogy készen kapok róla egy leírást, és nem beszélgetés közben derülnek ki.
Ennyi lenne.
Hát legyél annyira kreatív, hogy az általánosságban leírt alap információkon túl próbáld megismerni a másikat... ;)
Én kimondottan örülök annak, ha valakinek van részletes leírása, eleve lehetőséget ad témafelvetésre (bele lehet menni részletekbe), másrészt tudom, hogy az alap paraméterek alapján egymást keressük-e.
Néha pont a leírásból tudom, hogy nem, így megkímélem magam egy felesleges körtől.
4, Kedvencem amikor azzal kezdi kik húzzák balra :D Mint ha valami kívánság műsor lenne.
Tinderen a női profil leírások 80%-ka teljesen rosszul van megírva. Inkább elveszi az ember kedvét az ismerkedéstől.
Na de amúgy is a Tinder egy hulladék :D Mára teljesen használhatatlan lett. A nők a legkisebb energiát sem fektetik az ismerkedésbe, de fel vannak háborodva, hogy nem találnak senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!