Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, miért nem válaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért nem válaszoltok tinderen annak, akit jobbra húztok?

Figyelt kérdés

Szuperlájkolt lánnyal idézném a beszélgetésem:

"Szia, XY!"

Ennyi a beszélgetés. És már nem tudom, hány lánnyal játszódott le ugyanez. Ezt annyira nem értem. Jobbra húztok valakit, akire b**ztok visszaírni, mi ebben a logika? Ha nem jön be, miért nem unmatcheltek? De legfőképp, miért húztátok egyáltalán jobbra?

2019. aug. 1. 12:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Unalmasnak tartotta az üzeneted. Nőknél így megy.
2019. aug. 1. 12:58
 2/32 Halmai Annamária ***** válasza:
100%
Hát az hogy Szia xy elég unalmas, mindenki ezt írja. Írj valami érdekeset ami felkelti az érdeklődést és lehet vele beszélgetést kezdeményezni.
2019. aug. 1. 13:12
 3/32 anonim ***** válasza:
27%
Mi az a szuperlájkolt?
2019. aug. 1. 13:14
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Két magyarázat van:

- alapból nem ismerkedési célzattal van fenn tinderen, csak gyűjti a matcheket, hogy a sérült önbizalmát helyreállítsa vele vagy cask simán jó érzés az egójának az, ha látja, hogy mennyi pasi húzta jobbra és mennyi levelet kap

- nem nyűgöztle le amit írtál, legközelebb próbálkozz valami személyesebbel

2019. aug. 1. 13:15
 5/32 anonim ***** válasza:
83%

Imádom, hogy itt kéz a kézben megy a "nem nyűgözted le a nyitóüzeneteddel" és az, hogy "a nőknek ugyanolyan nehéz az ismerkedés, mint a férfiaknak".

A kettő között egészen véletlenül sincsen ellentmondás, nem.

2019. aug. 1. 13:24
 6/32 Halmai Annamária ***** válasza:
87%
Nem lenyűgözni kell, de aki nem tud nyitóüzenetnek írni valami érdekeset azzal minek beszéljen bárki is?
2019. aug. 1. 13:30
 7/32 A kérdező kommentje:
Én is imádom ezt a "nem nyűgözted le"- szöveget. Meg alapból azt a hozzáállást, hogy ha én panaszkodom valamiért, akkor nyilván én csináltam mindent rosszul. Mert ahelyett, hogy köszönök neki, nekem valami "lenyűgözőt" kéne írnom. Mert a "Sziá"-val is én követtem el hibát, nyilván kínai karakterekkel kellett volna köszönnöm, esetleg valami olyasmit írnom, hogy "tudtad, hogy a neved az óhéber "gyönyörű, fényes csillag" szóra vezethető vissza", és véletlenül sem arról van szó, hogy a csaj egyszerűen túl flegma visszaírni. Mi a f**z van veletek, már az se jó, ha sziával köszönök? Mit fogtok még legközelebb kitalálni, hogy attól is túl unalmas vagyok, ha lélegzem?
2019. aug. 1. 13:36
 8/32 Halmai Annamária ***** válasza:
87%
Legutolsó válaszodból ítélve jobban is járt a csaj, hogy nem reagált a megkeresésedre. Az is kiviláglik, hogy nincs annyi probléma megoldó képességed és intelligenciád, hogy kitalálj egy egyedi, személyre szabott frappáns nyitómondatot. A nőgyűlölet viszont megy már egész jól.
2019. aug. 1. 13:39
 9/32 A kérdező kommentje:

Kedves Halmai Annamária, véleményed szerint mi a telibesült rákos pogácsát kéne írnom jópofa nyitóüzenetként, ha a csaj annyira nem méltat, hogy visszaköszönjön? Ha ugyanez a kérdés arról szólna, hogy "azzal indítottam, hogy "heló, szereted a pingvineket/ki a kedvenc karaktered a Stranger Things-ből/melyik a kedvenc tortád?" és a csaj nem ír vissza", akkor te most azzal jönnél, hogy mit eredetieskedem, mit jövök ilyen erőltetett szövegekkel, elég lenne egyszerűen csak egy sziát írni.

Tökmindegy, hogy mit írok, ti úgy működtök, hogy automatikusan a fiú a hibás mindenért, ha egyszer nem jön be eléggé a lánynak.

2019. aug. 1. 13:40
 10/32 A kérdező kommentje:

"Legutolsó válaszodból ítélve jobban is járt a csaj, hogy nem reagált a megkeresésedre. "

Na, előjött az ultimate érv. Ez már a régi, abszolút kedvencem, amikor kiakadsz a csajok valamilyen baromságán, és akkor jön a "HÁTJOBBISÍGYMERTLÁTSZIKHOGYEGYGYÖKÉRVAGY" - szöveg. Imádlak, drága. Ha nem lennétek, titeket ki kéne találni :P Egyszer csinálok majd egy ilyen flowchartot a női érvelési rendszerről, aminek az a lényege, hogy ha igazad van, akkor nincs igazad, ha pedig vitatod, hogy nincs igazad, akkor máris egy erőszakos disznó vagy, és márcsak ezért sincs igazad. Fenomenális élmény veletek beszélgetni. Aki egyedül van, az mind hülye, és ezért van egyedül, ha pedig elmondja, hogy őt mi idegesíti a nőkben (jogosan), akkor máris íme, itt a bizonyíték, hogy ő ezért van egyedül. Véletlenül sem a nők baromságai miatt, neeem. Véletlenül sem azért, mert kimutathatóan századannyi esélye van egy férfinak tinderen, mint egy nőnek, meg mert a nők nagyrésze csak egódoppingolni megy fel. Mi vagyunk a hibásak mindenért, férfitársaim! =)

2019. aug. 1. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!