Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, miért nem válaszoltok tinderen annak, akit jobbra húztok?
Figyelt kérdés
Szuperlájkolt lánnyal idézném a beszélgetésem:
"Szia, XY!"
Ennyi a beszélgetés. És már nem tudom, hány lánnyal játszódott le ugyanez. Ezt annyira nem értem. Jobbra húztok valakit, akire b**ztok visszaírni, mi ebben a logika? Ha nem jön be, miért nem unmatcheltek? De legfőképp, miért húztátok egyáltalán jobbra?
2019. aug. 1. 12:56
31/32 A kérdező kommentje:
Idejön 43 évesen, utoljára gondolom a huszonévesek közötti csajozás 20 éve volt aktuális nála, amikor a tinder és a közösségi média még a fasorban sem volt. A mai csajoknál meg más esélyekkel indul az, aki ennyi idősen, már egzisztenciával meg rengeteg tapasztalattal a háta mögött ismerkedik. Nem releváns a véleménye.
2019. aug. 1. 21:36
32/32 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy én vagyok az átlag, szóval nem tudom, mennyit ér a válaszom, de velem többször volt már, hogy letöltöttem, párat húzogattam rajta, aztán rájöttem, hogy még mindig semmi értelme az alkalmazásnak, és le is töröltem másnap, addig meg írtak páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!