Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, miért nem válaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért nem válaszoltok tinderen annak, akit jobbra húztok?

Figyelt kérdés

Szuperlájkolt lánnyal idézném a beszélgetésem:

"Szia, XY!"

Ennyi a beszélgetés. És már nem tudom, hány lánnyal játszódott le ugyanez. Ezt annyira nem értem. Jobbra húztok valakit, akire b**ztok visszaírni, mi ebben a logika? Ha nem jön be, miért nem unmatcheltek? De legfőképp, miért húztátok egyáltalán jobbra?

2019. aug. 1. 12:56
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Idejön 43 évesen, utoljára gondolom a huszonévesek közötti csajozás 20 éve volt aktuális nála, amikor a tinder és a közösségi média még a fasorban sem volt. A mai csajoknál meg más esélyekkel indul az, aki ennyi idősen, már egzisztenciával meg rengeteg tapasztalattal a háta mögött ismerkedik. Nem releváns a véleménye.
2019. aug. 1. 21:36
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy én vagyok az átlag, szóval nem tudom, mennyit ér a válaszom, de velem többször volt már, hogy letöltöttem, párat húzogattam rajta, aztán rájöttem, hogy még mindig semmi értelme az alkalmazásnak, és le is töröltem másnap, addig meg írtak páran.
2019. aug. 2. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!