Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, miért nem válaszoltok tinderen annak, akit jobbra húztok?
Szuperlájkolt lánnyal idézném a beszélgetésem:
"Szia, XY!"
Ennyi a beszélgetés. És már nem tudom, hány lánnyal játszódott le ugyanez. Ezt annyira nem értem. Jobbra húztok valakit, akire b**ztok visszaírni, mi ebben a logika? Ha nem jön be, miért nem unmatcheltek? De legfőképp, miért húztátok egyáltalán jobbra?
Sőt, ide válaszolni se kötelező. Megint a hibáztatás meg a sértődés megy. Elmondjam, mi a helyes válasz a kérdésemre? Íme: "Igen, kedves válaszoló, teljesen igazad van: a csajok nagyrésze nem a funkciójának megfelelően használja a tindert, hanem csak szórakozik rajta."
Nehéz leírni, ugye? Én értem, hogy te, mint nő ellenzed, hogy beismerd, hogy nem a te csapatodnak van igaza és már-már óvodásba lemész inkább. Mi lesz a következő, hogy minekmentemoda? Meg menjek el az országból olyan helyre, ahol könnyebb nőzni? Nem kell hisztizni, kedves. Bármelyik fiút megkérdezed, meg fogja neked erősíteni, hogy a tinder tele van gyakorlatilag trollkodó csajokkal. Ez van, éljél vele. Nem kell visszavágni meg az én ítélőképességemet kikezdeni meg a személyemet kikezdeni, hogy biztos lúzer vagyok. Fogadd el a kellemetlen igazságot, jót tesz a jellemednek.
Utolsó: én se hisztizek. Feltenni egy kérdést nem "hiszti". A kérdés inkább az, hogy miért van az, hogy aki egy emberi problémára rávilágít, azt inkább automatikusan támadjuk, minthogy egyetértsünk vele. Pl. megkérdezi valaki, hogy miért bunkók a bmw-sek azt utakon és az első 20 válasz kötelezően arról szól, hogy "ne általánosíts" meg "ez egyáltalán nem igaz, múltkor is láttam egyet, aki nem volt bunkó. Szerintem te vagy bunkó, biztos beelőztél elé", valamint "az ilyen embernek, aki ilyeneket kérdez, nagyon szomorú élete lehet, én igazán sajnállak".
"Megkérdezhetsz egy adag fiút, a fele olyan lúzer mint Te, a másik fele meg vígan csajozik a Tinderen :)"
Ahogy azt te elképzeled, tündérvirág. Nézz utána, a tinderen egyenlőtlenebbül oszlik meg a párba állítás, mint a vagyon a világ bármelyik országának állampolgárai között. Átlagos fiúként kevesebb, mint egy százalék esélyed van párba állni, tehát a sorban 125. csaj lesz az, aki egy átlagos fiút jobbra húz.
De ne is vitatkozz a száraz tényekkel, amik biztos bántják a kis lelkecskédet. Élj csak a rózsaszín női virágágyásos világodban, ahol a kedves embereknek lesz párjuk és minden öltönyös bácsi okos és erkölcsös ember :)
""Megint a hibáztatás meg a sértődés megy. " Részedről. Komolyan nem veszed észre, mennyire agresszív, általánosító ember vagy? Gondolom válaszolna szegény választottad neked nem tetsző módon, órákig hallgathatná a sértett sivalkodásodat."
Én nem vagyok agresszív. Csak a f**zom tele van kissé a gyk infantilis és képmutató közösségével. Semmiről nem lehet kritikát megfogalmazni, mert csípőből az a válasz, hogy a kritizálót támadjuk, mert ő biztos rossz ember, agresszív ember, csúnya ember, és fel se merül, hogy esetleg igaza van. Igen, vannak kellemetlen igazságok az életben. Ezekre nem az a helyes reakció, hogy letagadjuk őket meg csúnyabácsit kiáltunk arra, aki mondja.
Én értem a logikádat kérdező és igazad is van, egy beszélgetést sziával nyitunk, ideális esetben pedig visszaköszönnek nekünk.
DE: ebben az esetben te csak egy leszel a sok közül, ha az nap este 10 pasi ráírt sziával akkor nem biztos, hogy te leszel az akinek válaszolni fog, mert nyilván nem fog egy este 10 sráccal chatelni. Viszont ha valami frappáns/vicces szöveget írsz akkor ez lényegesen javítani fogja az esélyeidet.
Kerdezo. Nem semmi vagy! Kiirtal egy kerdest, benne van, hogy "Ezt annyira nem értem" mondat is. De barki valaszol, allandoan azt mondod, hogy nem az a valasz, es odairod a tiedet. Most akkor erted, vagy sem? Ha erted, akkor miert irtad ki? Ha nem, akkor miert nem hiszel annak, aki leirta?
Leirok par tenyt, hatha egy logikai levezetes segiteni fog rajtad.
1. Az embeek korulbelul fele parkapcsolatban van. Ez azt jelenti, hogy ferfiak(!!!) es a nok felenek is van parja. Te nem tartozol ezek koze, tehat valamilyen okbol kifolyolag HITVANY vagy. Hasznalhatnek polkorrektebb jelzot is, de te kimerited ezt boven.
2. Egy feleves csecsemo azon a szinten van, hogy megfog egy jatekot es megprobal vele csinalni valamit. Ha nem mukodik, amit kitalalt, akkor megprobalja mashogy. Aztan megint mashogy, majd a vegen eldobja es keres maganak valami mast. Ha most arra gondolsz, hogy parhuzamot vontam a jellemfejlodesed mostani es a feleves gyerek kozott, akkor jol hiszed. Egeszen lapos ivet sikerult abrazolni.
3. Te a Tindert hasznalod a siker leghalvanyabb jele nelkul, lathatoan nem a te tereped. Miert a Tindert szidod? Egy bevalt program, ferfiak millio hasznaljak nagy megelegedesre. Gyanitom azert Tinderezel, mert mashol is leoffolnak. Ez nem azert van, mert a kommunikacios csatornaknak vannak problemai. Az osszes tarskereso nem lehet szar, eloben sem vagy sikeres, valahol mashol kene keresni a hibat, errol nem a Tinder tehet.
4. Azt se gondolom, hogy a nokben van a hiba, mert ha elhiszed, ha nem, ok megtalaljak a parjukat. Tehat nem az van, hogy teged direkt elutasitanak, de mindenki mast nem.
Ha Tinder mukodik, masok tudjak hasznal es megtalaljak rajta a parjukat, a not, aki valaszol, randira megy es kialakul a kapcsolat, akkor vajon miben lehet a baj? Radbizom, hogy megprobald tovabbgondolni a dolgot, hatha szorult beled egy kis alap logika.
Amirol biztosan tudom, hogy beledszorult, azok a kovetkezok:
- hiszti
- tahosag
- duh
- trollkodas
- kompromisszum keptelenseg
- nogyulolet
- tragarsag
- onbizalomhiany
- itelkezes
- frusztraltsag
meg gondolom van meg egy csomo minden mas is, ha jobban megkapirgalnak a hatteredet. Egy komplett pszichologuscsapat is evekig ellene vele, mire kikalapalnak ezeket beloled. Es ezt a prodikciot, amivel bemutattad magad sikerult egy Szia-bol levezetni. Vajon egy parkapcsolatban hogyan viselkednel? Marha nagy fonyeremeny lehetnel, ha egy semmisegen ilyen szinten fel tudsz porogni. Ha kesik a lany a randirol 5 percet, akkor arra mi lesz a reakcio, eltorod a labat? Hidd el, amit a korabbi kommentelo irt, jol jart az a csaj, aki nem irt vissza neked. Ha tudatos volt, ha nem.
43F
Én meg qrvára nem adom, és ilyen hülyék válaszán nem fogok elgondolkodni, mert nem tenne jót. Azt kéne komolyan vennem, aki szerint többek között
- aki nincs párkapcsolatban, az hitvány (hát, ezer köszönet minden szingli ember nevében, neked aztán árnyalt egy világlátásod van :P)
- és "a tindert férfiak milliói nagy megelégedéssel használják"
Komolyan, olvassatok már egy kicsit, mielőtt hülyeségeket írtok: [link]
experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a
A fél internet tele van azzal, mennyire diszkrimiálja a férfiakat a tinder. Aki ennyire a levegőbe beszél, annak számomra nem értékes a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!