Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, miért vagytok fenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért vagytok fenn tinderen?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 20:18
A kérdező szavazást indított:
Egótuning; jól esik, hogy sokan lájkolnak és tepernek értem
Szórakozás; röhögök a próbálkozó férfiakon
Az instámra gyűjtök követőket
Nem tudom én sem; ha matchelek, úgysem írok vissza a pasinak, hanem egyből unmatch
Nem mindegy? Úgysem húzlak jobbra, mert a tökéletes álomférfit keresem
Párkapcsolatot keresek
Egyéjszakást keresek
Egyéb
39 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok.
2022. jan. 22. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Nem szavazok, mert férfi vagyok, de szerintem az alsó 3 lehetőség közül mind megfelel a valóságnak.
2022. jan. 22. 20:24
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Unalomból.
2022. jan. 22. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudom.
2022. jan. 22. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Kampányolni a 2022-es választásra 🧡
2022. jan. 22. 21:41
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Már miért ne lennének fenn Tinderen. Aranybánya nekik.
2022. jan. 22. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Már nem vagyok fent. Egyébként sem látok rajta semmit, csak ha előfizetek rá. Fizet a franc.
2022. jan. 23. 07:21
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Megnéztem a kérdés alatt a szavazási lehetőségeket és megdöbbentve láttam hogy arra mentek a legtöbben hogy párkapcsolatot keresnek a nők. Ne tudjátok meg hogy mennyire felnevetettem ezen. :D:D Ha tényleg párkapcsolatot keresnének a nők akkor egyik sem az instagramját reklámozná és mondanák azt hogy ott jobban elérhetőek igen a képek felrakásában de a kommunikációban ott is a béka feneke alatt vannak mert ott meg sem nézik hogy mit írtam nekik bár gondolom tinderen sem és az lenne a legjobb ha képesek lennének a kommunikációra mindkettő platformon is. Ezt úgy értem hogy ha én mint férfi rájuk írok tinderen akkor legalább egy sziát tudjanak már írni és ha kérdezek tőlük valamit és normálisat akkor írjon rá valami választ. János Vitéz regényt nem várok el csak egy normális választ. Én inkább az egótuningra és az instagram reklámozásra szavaznék de még az egyéjszakás is jobban megfelel a valóságnak mint a párkapcsolat!
2022. jan. 23. 08:45
 9/14 anonim ***** válasza:
17%

8-nak válasz

Ha jól néznénk ki akkor visszaírnának hidd el. De mivel nem vagyok én sem jóképű, sem sminkelt férfi, nem tapad rajtam a farmernadrág így válasz nem jár.

2022. jan. 23. 10:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez a szomorú 9-es! Sok nő a filmsztárok felé kacsingat de nem lehet mindenki filmsztár ez Magyarország nem Hollywood!
2022. jan. 23. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!