Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját hibánk ha nem születünk vonzónak? Ha nem kellünk a másik nemnek? Ha rondának születünk az a mi hibánk?
Azaz az itteni sikertelen férfiak és nők mennyiben hibáztathatók szerencsétlen helyzetükért, hogy nem kellenek a másik nem tagjainak?
Miért vetik meg őket ennyire az emberek, főleg itt?
31#
Elhiheted hogy inkább szívesen leélem az életemet egyedül, minthogy a kinézetem miatt megalázkodva éljek.
A felkínált opció a legvisszataszítóbb, és ha ez neked fáj az már nem az én bajom
Kérdező, nekünk nem lesz rosszabb az életünk attól, ha te elutasítod az olyan szeretetet, amiben nincs benne a szex.
Én örülök, hogy vannak barátaim, akik szeretnek és akiket szeretek.
Szomorú, ha számodra ez a szeretet semmit nem ér sőt, megalázó.
33#
Az hogy kiforgatod a szavaimat az nem zavar?
Azt írtam hogy az ellenkező nemnél utasítom el az ilyen szeretetet, de értelemszerűen a barátságtól nem zárkózom el soha. Aztán hiába próbalod ezt bemagyarázni.
És annak hogy nincsenek ellenkező nemű "barátaim", annak csak szívből örülni tudok. Nem barátkozni akarok velük.
A magyarázat egyszerű, akik jól néznek ki nem hajlandók belátni, hogy sikerességük valami külső körülmény miatt van, amiről nem tehetnek, közismert tény, hogy a sikeres ember a saját sikerét -bármiben is legyen sikeres- szereti valami belső kvalitás vagy a kemény munka eredményének tulajdonítani.
Mások sikertelenségét viszont hajlamosak vagyunk valami belső okkal magyarázni.
Ez egy jól leírt jelenség, és nem nem csak az incelekkel kapcsolatban. Tehát kérdező ez a válasz nem az, amit a többiek itt előadtak, szimpla pszichológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!