Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen kapcsolat két ember közt, ha az egyik szereti a testi érintést, míg a másik nem kifejezetten?
Én ilyenből léptem ki.
Kb fél év mulva már lelki bántalmazásnak éltem meg azt hogy mintha érintésfóbiája lenne.
Évek mulva szakítottam es egy másik férfi hatalmas szeretetet egyenesen felemelő volt ennyi szenvedés után.
Ideig óráig lehet bírni szeretet és intimitás nélkül. De nagyon beteges ez az egész. És szép lassan kialakul a szeretethiany, rmlik az önbecsülés, szép lassan atcsap az egész bántalmazo-áldozat jellegű kapcsolatba.
Szerintem nincs köztes megoldás. Ami hiányzik az elején az mindig is hiányozni fog és előbb utóbb zavaró lesz. Ha most még nincs komoly kötöttség keress mást!
F
Én alapjáraton baromi ölelgetős vagyok, a férjem nem. Néha nagyon rámjön, neki meg nagyon nincs kedve, szóval olyankor odaszaladok, megölelem és továbbszaladok. :D
Tudom, hogy közben arcokat vág, de nem zavar.
Ha ezen kívül minden más működik, akkor majd összecsiszolódtok, nálunk ez nem okozott problémát a 16 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!