Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját hibánk ha nem születünk vonzónak? Ha nem kellünk a másik nemnek? Ha rondának születünk az a mi hibánk?
Azaz az itteni sikertelen férfiak és nők mennyiben hibáztathatók szerencsétlen helyzetükért, hogy nem kellenek a másik nem tagjainak?
Miért vetik meg őket ennyire az emberek, főleg itt?
Én úgy gondolom, hogy azok az emberek, akik sikertelenek és külsejükre fogják a társkeresési problémájukat, azoknak fele legalább javítható lenne ha ad magára.
Persze, tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de van különbség a mackós és a 150 kilós már egészségére káros túlsúlyos között. Az előző még sokunknak belefér, az utóbbi már kevésbé. Ez pedig egy olyan dolog, ami ellen lehet tenni - természetesen betegség is állhat a háttérben, de azt kivizsgáltatva nagyon jó megoldások tudnak születni, pl. pajzsmirigy betegségre.
Ahogy az ember megjelenésén szintén sokat tud dobni ha igényes magára. Ha tudja milyen haj áll jól, ha nem hagyja elburjánzani a partyszemöldökét. Férfiak esetében milyen szakáll fazon áll jól. Vagy ha egyáltalán ad az öltözködésére.
Példának okáért, ezek a ruházatok annyira kifinomultak, hogy kevés nő (köztük én is, aki párkapcsolatban áll) nem tud ellenállni:
Ugyanúgy rengeteget tud segíteni nem csak fogakon hanem egész arcberendezésen a fogszabályzás. Nyilván az, hogy valaki foggyon nem feltétlenül pénz kérdés, ahogy nagyon jó ruházatokat turkálóba is lehet találni, ámbár a fogszabályzás egy nagyobb kiadás.
Természetesen ezek olyan dolgok amik mind elhanyagolhatóak ha egy bunkó fasz az illető vagy a tipikus "nice-guy" jelenségben szenved. Ugyanakkor jó lenne tudni, hogy ki-mit ért azalatt, hogy szép avagy csúnya.
Például férfiakon a különleges formájú orr kifejezetten szexi és férfias.
A külső csak egy dolog, és soha nem fogod elhinni, de nem amiatt nem találsz magadnak párt. Te bármit és bárkit képes vagy hibáztatni a sikertelenségedért, csak magadat nem. Csak más tehet arról, hogy neked nincs sikered, igaz? Az összes nő, mert nem téged választanak, a többi férfi, akinek van valakije, mert előled happolta el a lehetőséget, a szüleid, mert nem annyira gazdagok, a sors, mert nem izmos félistennek születtél.
Te nem vagy hibás. Te aki nem tesz azért, hogy jobban nézzen ki, te, aki siránkozik állandóan, bunkó, elutasító, önző, irigy, lekezelő, követelőző.
Igazad van, rohadjon meg mindenki, te semmiben nem vagy se hibás se felelős.
Senki nem tehet arról, ha rondának születik. Ez hatalmas hátrány az életben. Az emberek a szépekhez vonzódnak, azoknak kedveznek, a csúnyákat meg félrelökik vagy szimplán ignorálják. Nem csoda, ha megkeserednek. Mai eszemmel már kicsit szégyellem, mennyi előnyt élveztem/élvezek másokkal szemben a külső adottságaim miatt. Az élet sajnos igazságtalan.
N
"Mai eszemmel már kicsit szégyellem, mennyi előnyt élveztem/élvezek másokkal szemben a külső adottságaim miatt."
Miért szégyelled magad azért, mert mások rondák és sikertelenek?
Azért neked is van gond a fejedben, ha kívülről szép is...
Mindenki azért vállalja a felelősséget, amit tett. Ha nem csábítottad el a főnököd azért, hogy előléptessen, akkor csak azért, mert szép vagy, nem kell szégyenkezned.
Amúgy egyetértek, mélyrepülést vett az oldal színvonala, a kérdések és a válaszok tekintetében egyaránt. Gondolom kell a kattintás a reklámokra, ezért nem szűrnek annyira, plusz a felháborítóan rossz színvonal vonzza a trollokat, generálja a feszkót és ezáltal a forgalmat. Minőség már régen nincs.
Azt kihagytam hogy mondjuk van a külsőnek olyan része is ami rajtunk múlik, ami a mi felelősségünk: ezek a testsúly és az igényesség. Ezen dolgoknál az illető önmaga felelős a kinézetéért, csak sokszor nem ezeken múlik. Egy kövér vagy igénytelen embert jogosan vethetnek meg a külseje miatt, de mondjuk egy alacsony, vagy szimplán ronda embert már nem.
Persze csakis elméletben, gyakorlatilag egy kalap alá veszik ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!