Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A saját hibánk ha nem születün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját hibánk ha nem születünk vonzónak? Ha nem kellünk a másik nemnek? Ha rondának születünk az a mi hibánk?

Figyelt kérdés

Azaz az itteni sikertelen férfiak és nők mennyiben hibáztathatók szerencsétlen helyzetükért, hogy nem kellenek a másik nem tagjainak?

Miért vetik meg őket ennyire az emberek, főleg itt?

2022. jan. 21. 23:50
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
23%
A biológia-, és a szülők hibája.
2022. jan. 22. 07:40
 22/38 anonim ***** válasza:
89%

Én úgy gondolom, hogy azok az emberek, akik sikertelenek és külsejükre fogják a társkeresési problémájukat, azoknak fele legalább javítható lenne ha ad magára.

Persze, tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de van különbség a mackós és a 150 kilós már egészségére káros túlsúlyos között. Az előző még sokunknak belefér, az utóbbi már kevésbé. Ez pedig egy olyan dolog, ami ellen lehet tenni - természetesen betegség is állhat a háttérben, de azt kivizsgáltatva nagyon jó megoldások tudnak születni, pl. pajzsmirigy betegségre.

Ahogy az ember megjelenésén szintén sokat tud dobni ha igényes magára. Ha tudja milyen haj áll jól, ha nem hagyja elburjánzani a partyszemöldökét. Férfiak esetében milyen szakáll fazon áll jól. Vagy ha egyáltalán ad az öltözködésére.

Példának okáért, ezek a ruházatok annyira kifinomultak, hogy kevés nő (köztük én is, aki párkapcsolatban áll) nem tud ellenállni:

[link]

Ugyanúgy rengeteget tud segíteni nem csak fogakon hanem egész arcberendezésen a fogszabályzás. Nyilván az, hogy valaki foggyon nem feltétlenül pénz kérdés, ahogy nagyon jó ruházatokat turkálóba is lehet találni, ámbár a fogszabályzás egy nagyobb kiadás.

Természetesen ezek olyan dolgok amik mind elhanyagolhatóak ha egy bunkó fasz az illető vagy a tipikus "nice-guy" jelenségben szenved. Ugyanakkor jó lenne tudni, hogy ki-mit ért azalatt, hogy szép avagy csúnya.

Például férfiakon a különleges formájú orr kifejezetten szexi és férfias.

2022. jan. 22. 07:50
 23/38 anonim ***** válasza:
66%

A külső csak egy dolog, és soha nem fogod elhinni, de nem amiatt nem találsz magadnak párt. Te bármit és bárkit képes vagy hibáztatni a sikertelenségedért, csak magadat nem. Csak más tehet arról, hogy neked nincs sikered, igaz? Az összes nő, mert nem téged választanak, a többi férfi, akinek van valakije, mert előled happolta el a lehetőséget, a szüleid, mert nem annyira gazdagok, a sors, mert nem izmos félistennek születtél.

Te nem vagy hibás. Te aki nem tesz azért, hogy jobban nézzen ki, te, aki siránkozik állandóan, bunkó, elutasító, önző, irigy, lekezelő, követelőző.

Igazad van, rohadjon meg mindenki, te semmiben nem vagy se hibás se felelős.

2022. jan. 22. 08:05
 24/38 anonim ***** válasza:
66%

Senki nem tehet arról, ha rondának születik. Ez hatalmas hátrány az életben. Az emberek a szépekhez vonzódnak, azoknak kedveznek, a csúnyákat meg félrelökik vagy szimplán ignorálják. Nem csoda, ha megkeserednek. Mai eszemmel már kicsit szégyellem, mennyi előnyt élveztem/élvezek másokkal szemben a külső adottságaim miatt. Az élet sajnos igazságtalan.

N

2022. jan. 22. 08:57
 25/38 anonim ***** válasza:
91%
Ronda ember is élhet szép életet. Rubint Réka minden csak szép nem, de sportolt, karrirert csinált, családja van. Az más kérdés, hogy zsák a foltját....
2022. jan. 22. 09:36
 26/38 anonim ***** válasza:
69%
Az az igazság, hogy a modiknak az ilyen ócsároló és támadó jellegű női és férfi felhasználókat ki kéne tiltania innen. Meg azokat is, akik naponta ugyanazt a provokatív kérdést írják ki. Nem hiányoznak senkinek, de főleg nem ennek az oldalnak. Valaha itt értelmes kérdések voltak és jó párbeszédek. issza kéne hozni azokat az időket.
2022. jan. 22. 09:40
 27/38 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nagyon, NAGYON ritka az az ember (férfi vagy nő), aki pusztán a kinézete miatt (betegség, születési rendellenesség, fogyatékosság vagy nyilvánvaló sérülés nélkül) úgy is "bottal sem" kategória az ellenkező nem számára, ha legalább alapvető szinten ad magára. Nem kell sem kigyúrt béemvésnek, sem instamodellnek lenni, elég annyi, ha az ember normálisan öltözködik (méretben rá való, tiszta, stílusban egymáshoz illő és esetleg az ízlésének megfelelő ruhákat hord), alapvető szinten ápolja a haját, bőrét (szóval férfiként rendszeresen jár fodrászhoz, nőként pedig legalább akkor, amikor már nyilvánvalóan töredezett a haja, és a saját stílusához illő, vagy legalább "semleges" hajat vágat, komolyabb bőrhibák esetén pedig felkeres egy bőrgyógyászt vagy kozmetikust) és odafigyel az alakjára (nem, nem kell kigyúrtnak lenni, elég annyi, ha nem szárad a bőröd a csontjaidhoz és nem folysz szét).
2022. jan. 22. 09:48
 28/38 anonim ***** válasza:
61%

"Mai eszemmel már kicsit szégyellem, mennyi előnyt élveztem/élvezek másokkal szemben a külső adottságaim miatt."

Miért szégyelled magad azért, mert mások rondák és sikertelenek?

Azért neked is van gond a fejedben, ha kívülről szép is...

Mindenki azért vállalja a felelősséget, amit tett. Ha nem csábítottad el a főnököd azért, hogy előléptessen, akkor csak azért, mert szép vagy, nem kell szégyenkezned.

Amúgy egyetértek, mélyrepülést vett az oldal színvonala, a kérdések és a válaszok tekintetében egyaránt. Gondolom kell a kattintás a reklámokra, ezért nem szűrnek annyira, plusz a felháborítóan rossz színvonal vonzza a trollokat, generálja a feszkót és ezáltal a forgalmat. Minőség már régen nincs.

2022. jan. 22. 09:53
 29/38 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam hogy mondjuk van a külsőnek olyan része is ami rajtunk múlik, ami a mi felelősségünk: ezek a testsúly és az igényesség. Ezen dolgoknál az illető önmaga felelős a kinézetéért, csak sokszor nem ezeken múlik. Egy kövér vagy igénytelen embert jogosan vethetnek meg a külseje miatt, de mondjuk egy alacsony, vagy szimplán ronda embert már nem.

Persze csakis elméletben, gyakorlatilag egy kalap alá veszik ezeket az embereket.

2022. jan. 22. 10:24
 30/38 anonim ***** válasza:
35%
28: Gondolom azért amiért néha a dúsgazdag "segged alá rakták" embernek is lehet lelkifurdalása amiatt, hogy más sokkal többet dolgozva sokkal szegényebb. Mert ugyanúgy csak beleszületett. Én megértem ezt is.
2022. jan. 22. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!