Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A saját hibánk ha nem születün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját hibánk ha nem születünk vonzónak? Ha nem kellünk a másik nemnek? Ha rondának születünk az a mi hibánk?

Figyelt kérdés

Azaz az itteni sikertelen férfiak és nők mennyiben hibáztathatók szerencsétlen helyzetükért, hogy nem kellenek a másik nem tagjainak?

Miért vetik meg őket ennyire az emberek, főleg itt?

2022. jan. 21. 23:50
A kérdező szavazást indított:
A ronda férfiak dögöljenek meg
A ronda nők dögöljenek meg
A ronda emberek mind dögöljenek meg
Van elég bajuk, nem kéne őket támadni
31 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
85%

Nem az embert vetik meg, hanem a stílust.

Születéskor vagyunk amilyenek vagyunk.

Hogy milyenné válunk 20 év múlva, az rajtunk áll.

Tenni kell érte.

De van, aki nem tesz semmit, vagy csak ímmel-ámmal, és mindenki másban keresi a hibát, amiért nem fogadják el úgy, ahogy van. Miért kellene? Mindenkinek mások a preferenciái. Hülyeség az, hogy nem kell megfelelni senkinek. De, meg kell. Meg kell felelni a munkahelyen, külsőben, teljesítményben, meg kell felelni a párkapcsolatban úgyszintén. Alanyi jogon semmi se jár. Mindenért tenni kell.

2022. jan. 21. 23:53
 2/38 A kérdező kommentje:

1#

Szóval ha valaki nem felel meg, akkor ott rohadjon meg!

Tulajdonképpen a te "stílusod" mondanivalója ez

Feleljél meg, ha erre alkatilag képtelen vagy akkor pusztulj!

2022. jan. 21. 23:58
 3/38 anonim ***** válasza:
91%

Sajnálom, ebben a társadalomban élünk.

Akkor is, ha nem tartjuk igazságosnak.

Az igazság nem változik attól, hogy neked fáj.

Az "alkatilag képtelen" meg egy elég homályos dolog. Nagyon-nagyon sokat lehet javítani magadon testileg is, lelkileg is. Szinte más emberré válhatsz, annyira sokat lehet változni kívül-belül. Nincs szerintem menthetetlen ember amúgy, de van, akinek szinte semmit se kell tenni, mert megpörgette a kereket és megnyerte a genetikai lottót és van, akinek meg rámehet a fél élete arra, hogy a minimumot megüsse külsőleg. Igen. Igazságtalan.

Aki meg ez utóbbi és nem teszi bele a melót, az egyedül marad, vagy nagyon rossz párkapcsolatokban szenved, mert nem válogathat, kap, ami marad.

2022. jan. 22. 00:01
 4/38 anonim ***** válasza:
93%

2, ahhoz, hogy kedves, segítőkész ember legyen valaki, meg tegyen mindent a sikereiért és úgy általában sikereket érjen el az életben, hogy olyan ember legyen, akinek szívesen vagy a társaságában, azért tenni kell, nem külső kérdése és végképp nem velünk született adottság.

Az ide írogató sikertelen ek olyanok, mint a sündisznó. Elvárnák az ölelést, de csak szurkálódni tudnak.

Ismerek olyan sikertelen férfit, akit kedvelnek a többiek, általában kiegyensúlyozott, jó természet. Soha nem nyilvánul meg úgy a nőkről, emberekről, társadalomról, mint az itt szokás. Mert nem ilyen ember. Van is közösség, ami szereti, amiben a szociális igényei többségét ki tudja elégíteni, amitől boldog az élete.

2022. jan. 22. 00:04
 5/38 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként volt egy érdekes tapasztalatom ezzel kapcsolatban: egy rendezvényre készültünk, ahol volt egy új fodrász, aki segített nekünk elkészülni. Ahogy fésüli a hajam, jöttek-mentek a többiek, megjegyezte ilyen félhangosan egy srácra, hogy "szegény, nah, az ilyen srácok azok, akik soha nem fognak nőt találni, de sajnálom". Felnéztem és közöltem vele, hogy velem jár (a barátomat sajnálta le éppen). Én imádtam mindig is az olyan szabálytalan arcú, mások szerint csúnyának mondott embereket, akik messze estek az átlagtól. Nem tudom, nekem ez lehet ilyen bekattanásom, de akkor is. És ki van zárva, hogy ezzel én lennék egyedül.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti a szép, a jó, az elég jó, a különleges, stb.

Ahogy a siker sem jelenti mindenki számára ugyanazt.

Amúgy sajnos azzal nem értek egyet, hogy elég sikeresnek, segítőkésznek és kedvesnek lenni, párkapcsolati szinten kell a kémia, nem elég a racionális szempontból szimpatikus társ. De hogy kinek-mi vált ki megfelelő kémiát, az már más kérdés. Az biztos, hogy egy bunkó, keserű, állandóan támadó, mindenkit szidó, a világot kollektíven gyűlölő ember társaságára senki nem vágyik (vagy extrém kevesen).

2022. jan. 22. 00:10
 6/38 A kérdező kommentje:

"Ismerek olyan sikertelen férfit, akit kedvelnek a többiek, általában kiegyensúlyozott, jó természet. Soha nem nyilvánul meg úgy a nőkről, emberekről, társadalomról, mint az itt szokás. Mert nem ilyen ember. Van is közösség, ami szereti, amiben a szociális igényei többségét ki tudja elégíteni, amitől boldog az élete."

Képzelem szerencsétlennek milyen boldog az élete.

Jól bemutattad miért nem érdemes törni magunkat

Ezért az üres elismerésért biztosan nem

2022. jan. 22. 00:13
 7/38 anonim ***** válasza:
95%
6-os: tehát ha valaki nem fekszik le veled, mert nem kíván szexuálisan, de szeret, mint embert, az az érzés már nem kell neked? Az kuka, mert lényegtelen, értéktelen érzelem?
2022. jan. 22. 00:19
 8/38 A kérdező kommentje:

"Az ide írogató sikertelen ek olyanok, mint a sündisznó. Elvárnák az ölelést, de csak szurkálódni tudnak."

Ha támadják, a sün begömbölyödik és szúrja azt aki hozzáér. Elég természetes reakció szerintem.

És elég hasznos is

Ölelést úgysem kapnak

2022. jan. 22. 00:20
 9/38 anonim ***** válasza:
94%
Tehát a te elutasító viselkedésed akár a megértő, baráti közeledésre is az természetes reakció, sőt, még hasznos is, de ha valaki nem akar tőled komolyabban semmit, mert nem vonzódik hozzád, ezért elutasít, az nem természetes reakció, az szimpla szemétség.
2022. jan. 22. 00:21
 10/38 A kérdező kommentje:

"tehát ha valaki nem fekszik le veled, mert nem kíván szexuálisan, de szeret, mint embert, az az érzés már nem kell neked? Az kuka, mert lényegtelen, értéktelen érzelem?"

Családon kívűl, az ellenkező nem esetében igen, természetesen teljesen értéktelen, haszontalan és lényegtelen érzelemről van szó

2022. jan. 22. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!