Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A saját hibánk ha nem születün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját hibánk ha nem születünk vonzónak? Ha nem kellünk a másik nemnek? Ha rondának születünk az a mi hibánk?

Figyelt kérdés

Azaz az itteni sikertelen férfiak és nők mennyiben hibáztathatók szerencsétlen helyzetükért, hogy nem kellenek a másik nem tagjainak?

Miért vetik meg őket ennyire az emberek, főleg itt?

2022. jan. 21. 23:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sok szeretetről mondasz le ezzel a hozzáállással is. A barátok sokat adnak hozzá egy ember életéhez, nemiszervtől függetlenül.

Nem csak a szexnek van értéke az életben.

2022. jan. 22. 00:25
 12/38 A kérdező kommentje:

"Nem csak a szexnek van értéke az életben."

Ennek az életnek az égvilágon semmi értéke nincsen

...nemiszervtől függetlenül

2022. jan. 22. 00:30
 13/38 anonim ***** válasza:
89%

Neked minek van értéke az életben?

Mit keresel pontosan?

2022. jan. 22. 00:33
 14/38 anonim ***** válasza:
95%
13, szexet. Könnyen kapható szexet "ami a szép embereknek jár" a mellékelt ábra szerint. Hiszen a sima érzelem szex nélkül mit sem ér.
2022. jan. 22. 00:34
 15/38 anonim ***** válasza:
69%
Én nem vetem meg a ronda embereket, abszolút együtt érzek velük. Én is maximum közepes vagyok és így is elég szarul érzem magam.
2022. jan. 22. 01:12
 16/38 anonim ***** válasza:
95%
Velem nem az a baj, ahogy kinézel, hanem a gusztustalan gondolataid.
2022. jan. 22. 02:14
 17/38 anonim ***** válasza:
95%

Én sem vetem meg a ronda embereket, csak annyit várok, hogy ha nemet mondok a közeledésre, automatikusan, elsőre vegyék a lapot.

Ja, és még valami: Ne higgyék azt, hogy ők attól, hogy rondák, automatikusan értékesebbek emberileg.

2022. jan. 22. 02:23
 18/38 anonim ***** válasza:
85%
Vonzónak nem születni kell. Egy jó 70%-ban szokások és viselkedésminták eredménye, nem kifejezetten adottság
2022. jan. 22. 04:45
 19/38 anonim ***** válasza:
58%
A szüleid hibája hogy rondának csináltak meg.
2022. jan. 22. 07:12
 20/38 anonim ***** válasza:
20%
A nők szemében a külső határozza meg egy ember értékét, és ha egy férfi rondának született, az nem is ember.
2022. jan. 22. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!