Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "hogy vagy?", "milyen napod volt?" kérdések tényleg kreatív kezdésnek számítanak Tinderen?
Előre leszögezném, hogy nekem van leírásom, nem az Instám és nem a #travelladdict, hanem rendes, amire lehet reagálni rendesen.
Ezt az üzenetet kaptam egy sráctól: "Szia, nagyon szép a szemed és a mosolyod :) Régebben nagyon kreatívan szia mizuval kezdtem, de nálad ezt biztos nem játszom be :) hogy vagy, milyen napod volt?"
Nekem őszintén tetszett ez az üzenet, mert azt hittem, a srác poénból írja, hogy "nagyon kreatív" volt régen, úgyhogy most is benyög egy "nagyon kreatív" kezdést :D Fel akartam venni a poén fonalát és visszaírtam, hogy szia, várom a kreatív kezdést. Erre jön a válasz, hogy miért, amit írtam, az nem volt az? Írom neki, hogy hát a hogy vagy, milyen napod volt, szép a szemed és a mosolyod nem az, ezt mindenkinek lehet írni és én is sok ilyet kapok. Erre szétvált.
Én amúgy tökre nem értem ezt, néha én is ráírok emberekre a leírásuk alapján, annyira nem nehéz, de ennél sablonabb a világon nincs, mit amit ez a srác írt, mint kiderült, full komolyan, nem poénból.
25.: Ha a leírására reagálsz, akkor tudni fogja, hogy elolvastad az adatlapját. A hogy vagy?ot bárkinek írhatod. A hamburgeres személyre szabottabb. Úgyhogy igen, sokkal jobb kezdés.
De nem muszáj így indítanod, valaki biztos szívesen írja meg napi többször, hogy jól van, aztán csak összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!