Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen az ember mégis a Tinderen/egyéb online appokon kívül?
Szerencsére engem nem érint a dolog, mert párkapcsolatban élek, viszont szoktam olvasni a GYK-n vitákat, és tanácsokat arról, hogy hol ismerkedjen az ember.
A legtöbben azt mondják, hogy ne ismerkedj utcán, ne ismerkedj Facebook/Instagrammon, hanem vagy Tinderen, vagy pedig keress egy hobbit, ahol nők is vannak.
Magamból kiindulva nekem az ökölvívás a hobbim, ami nem igazán női sport, tehát ha a hobbimon keresztül nem tudnék ismerkedni, akkor gyakorlatilag a Tinder lenne az egyetlen esélyem?
Az is fura, hogy ennyien elutasítják itt (legalább is gyakorikérdéseken) az utcai ismerkedést, én például a jelenlegi barátnőmmel a vonatra várva ismerkedtem meg.
Komolyan érdekel, pasik/lányok, hogy hol szoktatok ismerkedni, mert ha a gyakorikérdéses válaszokat veszem alapul, akkor nagyon nagy bajban vannak a pasik, mert gyakorlatilag az elérhetetlen polcra tesztitek az ismerkedési lehetőségeket nekik! :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
Férfi . Az egyik párom hajnalba ismertem meg McDonald’s-ba , Beszélgettünk már már 15 percet vártam driveba 2 hamburgerért végén nem akarta oda adni aztan elhivtam randira 4 honap ,
Másikat Pesten mentünk bulizni haverral közben akik jobban bejöttek lányok oda mentünk beszélgetni jópofizni aztan elhivtam randira.
Nincs társaságom ahol lenne lány , Munkahelyemen sincs hölgy , Hobbim úszás ott elég izmos lányok vannak nem szeretem , Szoval ha érzek némi kéztetést és számolok azzal hogy max elküld röhögve már az is jobb mintha csak szenvednék hogy nem tettem meg.
Tinder hasonlo off nem szeretem a netes ismerkedést , nem látom a reakciot , nem ismerem a hangját , szomomra furcsa még nem probáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!