Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "hogy vagy?", "milyen napod volt?" kérdések tényleg kreatív kezdésnek számítanak Tinderen?
Előre leszögezném, hogy nekem van leírásom, nem az Instám és nem a #travelladdict, hanem rendes, amire lehet reagálni rendesen.
Ezt az üzenetet kaptam egy sráctól: "Szia, nagyon szép a szemed és a mosolyod :) Régebben nagyon kreatívan szia mizuval kezdtem, de nálad ezt biztos nem játszom be :) hogy vagy, milyen napod volt?"
Nekem őszintén tetszett ez az üzenet, mert azt hittem, a srác poénból írja, hogy "nagyon kreatív" volt régen, úgyhogy most is benyög egy "nagyon kreatív" kezdést :D Fel akartam venni a poén fonalát és visszaírtam, hogy szia, várom a kreatív kezdést. Erre jön a válasz, hogy miért, amit írtam, az nem volt az? Írom neki, hogy hát a hogy vagy, milyen napod volt, szép a szemed és a mosolyod nem az, ezt mindenkinek lehet írni és én is sok ilyet kapok. Erre szétvált.
Én amúgy tökre nem értem ezt, néha én is ráírok emberekre a leírásuk alapján, annyira nem nehéz, de ennél sablonabb a világon nincs, mit amit ez a srác írt, mint kiderült, full komolyan, nem poénból.
lehet a "nagyon szép a szemed és a mosolyod" rész volt a kreatív :)
egyébként persze, nem az, de gondolj bele; napi 5 új match, mindegyikre egyedi kezdőszöveget írni... hamar kiégsz
Ja, a régi nóta. A tindermacák elvárják a rettentően egyedi, szellemes, személyre szabott nyitó szöveget, miközben gyakran még a nevük sincs kint, és a teljes adatlapjuk ennyi:
B.
31 év
És két fotó, abból az egyik egy tájkép :D
Szerintem sokkal normálisabb egy ilyen unalmas kezdés, mint a nyögve kiagyalt, izzadságszagú "kreatív" humoroskodások.
És csatlakozom az 1.-höz, ez irónia volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!