Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell barátnőt szerezni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell barátnőt szerezni ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 02:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%

Magyar nő nem kell.

Képmutatóak

Anyagiasak

Nem tudnak szeretni

Azt meg hadjuk is hogy saját véleményük kb semmi.

A tik tok meg ezeken a vackokon élnek.

Svájci vagy Dél Koreai azok NŐK

2022. jan. 21. 10:33
 12/19 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne D:
2022. jan. 21. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
#11 hagyjuk a szó, amit keresel :)
2022. jan. 21. 14:29
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
Ügyfélkepun felkeresed a helyi kormányhivatal nőkiutaló osztályát, ott regisztrálsz, kitöltöd a táblázatot, ami arról szól, hogy milyen nőt igényelsz, és 30 napon belül ők kötelesek a paramétereidnek megfelelő nők adatlapjait megküldeni részedre. A küldött adatlapok közül beikszeled azt, amelyik a leginkább megfelelőnek tűnik, és visszaküldöt. Ezt követően 60 napon belül meg kell kapd az igényelt nőt, ennyi.
2022. jan. 21. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
14: Bárcsak így menne. Egy jobb világban talán majd ez lesz. Én még azért szabnék pár feltételt (például bejelentett munkahely, végzetség), hogy akármilyen senki drogdealer ne nőzzön.
2022. jan. 21. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
az mondjuk meglepne, ha találnának 30 nap alatt egy velem kompatibilis nőszemélyt
2022. jan. 21. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
#8 Igen, jól látod nője bárkinek lehet. De nem mindegy, hogy milyen. Nekem derogál rondákkal leállni, akkor már inkább egyedül maradok. És egyedül is fogok maradni. Rondákat meg meghagyom másoknak.
2022. jan. 21. 23:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy bárkinek lehet nője. Én ronda vagyok, és ronda férfi a ronda nőknek sem kell.
2022. jan. 22. 07:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, ez figyelhető meg sok embernél. De elhiszed nekem, hogy az internet elterjedése, a reklámok áradata és a nyugati világ globalizaciója előtt máshogy vélekedtek - és állítom ha 30 évvel ezelőtt lennénk te is máshogy látnád ezeket a dolgokat. Ma ugyanúgy néznek ki az emberek, mint 30 éve, ma ugyanannyi szegény van, mint 30 éve (nagy viszonyokban). Annyi a különbség, hogy az elvárások változtak meg. Régen azt mondtad volna, hogy van 5-10% ronda nő, akikkel nem jönnél össze. Ma azt mondod a nők 30-40%-ra, hogy ronda. Régen azt mondtad volna, hogy van munkája, és tesz a jövőjéért, ez elég, hogy összejöjj vele, ma ha nincs saját ingatlana vagy nem önállóan lakik félretett milliókkal és bolti eladó vagy ez "alatti" a munkája, szóba se állsz vele.

Nézed a facebookot, nézed az instagramot, nézed a tv-t, a sok szenny műsort, és minden arról szól, hogy a lúzerek a Balatonra mennek nyaralni és piroskockás terítős kajáldába esznek, de a menők elmennek a Maldív szigetekre, és 150 dolláros koktélt isznak.

Neked fontosabb, hogy a barátnőd 60 kiló alatt legyen, minthogy le tudj vele ülni megbeszélni minden problémát, és lelkileleg felszabadult legyél ettől.

Jó fogyasztók vagytok, mert a jó fogyasztó szorong, stresszel, a másikban keresi a hibát, mindig frusztrált (egyik legjobb frusztráció, ha soha nem elégedett magával és a párjával vagy a kínálattal), így inkább könnyebb a munkába temetkezni, alárendelni magad a főnöködnek, a céges érdekeknek, megvenni az üdítőt, a cigit, a csipszet, a bármi fölösleges kacatot, mert pillanatnyi boldogságérzetet ad, hogy vettél valami sz@rt, vagy villoghatsz a márkás ruhádba, gyorsulhatsz a lízingelt kocsiddal.

Ez a lényege a fogyasztói társadalomnak, hogy soha ne legyél elégedett, mert ha szomorú vagy, vagy stresszes, könnyebb megvenni egy csokit, vagy elszívni egy cigit, mint odamenni a párodhoz, és megbeszélni, megölelni és az emberi támogatástól helyrejönni. És ez az érdeke azoknak, akik rád akarják tukmálni a terméküket, hogy lásd csak rondának az emberek nagy részét, ne legyél elégedett a külsővel - ami által belsőleg még frusztráltabbá válsz. Így fogsz jó fogyasztó lenni.

Ez nem föltétlenül neked szól, kedves 17es, hanem általános társadalmi megfigyelésként szántam.

2022. jan. 22. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!