Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön sokkal könnyebb csajozni/barátnőt szerezni, még kelet-európai bevándorló férfiként is?
Ismerőseim akik már kint vannak, meg amit láttam saját tapasztalataim alapján is a Nyugati nők sokkal nyitottabbak, lazábbak, vidámabbak. De ami a legfontosabb, hogy kint van választék nők közül is. Itt meg nincs. Itt piedesztálra van emelve minden nő, azért mert kevés van belőlük, és csak a férfiakból van választék. Külföldön mindkét nemből van választék és vannak elvásások is, tehát ott két oldalú a mérleg.
Emiatt még úgy is könnyebb társat találnia kint egy férfinak, ha meg van bélyegezve, hogy kelet-európai? Már ha valaki hisz az ilyen megbélyegzésekben.
Nem. Nem véletlen hogy minket elvisznek a nyugati pasik, de fordítva... hát alig akad ilyen.
Még az otthoni helyzethez képest is kevesebb esélyetek van. Nincs olyan nő akit lábtörlőnek nevelnek, és a keleti férfiakról mindenkinek az jut először az eszébe, még ha nincs is így minden esetben, hogy általában hímsoviniszta óriáscsecsemők akiket ki kell szolgálni, vállalhatatlan szélsőjobbos lózungokat puffogtatnak, a nőnek kuss a neve.
Én nagyon régóta élek külföldön, soha nem láttam itt még magyar férfi - helyi nő párost. Ettől még lehet, nyilván nem ismerem mind az x millió embert, de közel 2 évtized alatt egy ilyet se láttam. De egyéb más közép-kelet vagy déleurópai férfit se (szlovák, román, ukrán, szerb, albán stb) helyi nővel.
Leszarom hogy keleti vagyok, ha egyszer van választék a nőkből. Igen, a külföldi férfiak a saját hazájukba lapátoltak rengeteg nőt a szegény országokból, így tőlünk is.
Pont ezért van az, hogy ott nincs hiány nőkből.
Van választék, nézegetheted is. Tetszhet is, de sose lesz olyanod.
Legfeljebb ha nagyon jól nézel ki, 55+-os huncut német vagy svéd asszonyok belédinvesztálnak. Csinos francia, olasz vagy spanyol kislyányokról ne álmodozz.
De ha te külsőre ehhez a világon legjobba tartozol, a farkad meg Európában a legnagyobb, akkor miért nincs nőd otthon?
Az állítólagos statisztikákkal meg nem tudsz csajozni kint, hogy te abból az országból jöttél ahol a világon a legszebbek a férfiak (ez amúgy LOL), meg a legnagyobb a farkuk, ha neked nem az.
Mert az afgán meg arab férfiak aztán nagyon-nagyon tisztelik a nőket... Ennek ellenére mégis rengeteg nő van ilyen pasikkal, a bulikban is állandóan ilyen férfiakkal fekszenek le a nők. Legalább is itt Budapesten ezt látom.
Szóval ez a "magyar férfiak nem tisztelik a nőket" mese elég gyenge. Nem hinném, hogy az afgán férfiak annyival jobban tisztelnék a nőket, mint a magyarok
Nekem összejött. Külföldön tényleg sokkal jobb ismerkedni. Feltéve ha beszéled a nyelvet (ami a magyarok 90%-ról nem mondható el). Azért könnyebb, mert kint a nők nem annyira felületesek és pénzéhesek mint itthon. Ott nem az alapján ítélnek meg, hogy milyen autód, fizetésed meg jól hangzó márkás cuccaid vannak-e (köszönik szépen ők is el tudják tartani magukat, nem kell eltartattni őket mint a magyar nőket) hanem az alapján ítélnek meg, hogy milyen a személyiséged és hogyan viselkedsz velük. Ezért volt, hogy csóró, de nem hímsoviniszta férfiként eddig külföldi nővel többször is sikerült, míg magyarral egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!