Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell barátnőt szerezni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell barátnőt szerezni ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 02:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
Egyszerű. Csak nagyon jól kell kinézni. Jönni fognak maguktól.
2022. jan. 21. 03:03
 2/19 anonim ***** válasza:
21%

#1 Ez nem rossz ötlet.

Akkor kezdjük el össze szedni pontokban :

1.Jó kinézet.

2022. jan. 21. 03:42
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
#2 És vége is a listának
2022. jan. 21. 04:34
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Milyen nehézségekbe ütköztél és eddig mit próbáltál tenni érte?
2022. jan. 21. 07:11
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Fán teremnek, én úgy hallottam.
2022. jan. 21. 07:19
 6/19 anonim ***** válasza:
45%

Élőben: suliben, munkahelyen, közterületen, rendezvényen, boltban, hobbiszakkörön, bárhol... ha tetszik egy lány ÉS olyan a szituáció, beszélni kezdesz vele arról, amit hoz a szituáció. Ez pár mondat semleges téma, de ha kedves vagy és magabiztos, és a lány is kedvesen és készségesen beszélget veled, akkor megkérdezed, hogy nem-e akarna veled meginni egy kávét vagy valamit, te szívesen megismernéd.

Netes társkeresőn pedig ráírsz arra, aki tényleg szimpatikus, leírod, hogy mit láttál szimpatikusnak (remélhetőleg 1 db képnél többet osztott meg magáról), és ha visszaír, és gördülékenyen megy a beszélgetés (és megtudtok egymásról olyan alapinformációkat, amik feltételei mindkettőtöknél a kapcsolatra), akkor elhívod egy személyes találkozóra.

Nem bonyolult, egy kis tapasztalatot kell szerezni, valamint az elutasítást könnyen kezelni.

2022. jan. 21. 08:00
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
Jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni. Legjobb, ha mindkettő.
2022. jan. 21. 08:07
 8/19 anonim ***** válasza:
59%

Jól sejtem, hogy aki kizárólag külsőségeket jelölt meg feltételnek (jó kinézet, pénz), annak nincs barátnője? És ezt azzal hárítja, hogy ezt a külsőt kapta az élettől és nem örökölt sokmilliót a szüleitől és nem került olyan helyzetbe, hogy sok pénzt csináljon.

Csak mert nem túl előnyös külsővel és nem túl kecsegtető anyagi helyzettel is van barátnője sokmindenkinek. Akár magamat is alapul véve.

Én azt tapasztaltam magamon és a hozzám hasonló embereken a környezetemben, hogy az átlag lányok sokkal jobban értékelik, ha valaki elfogadta magát, van egészséges önbizalma, önreflexív humora, kedves, figyelmes, gáláns, és vannak határozott céljai, elvei, amikért tesz és motiváltan éli az életét párkapcsolattól függetlenül.

2022. jan. 21. 08:24
 9/19 anonim ***** válasza:
24%
Ha eddig nem ment, mostmár engedd el.
2022. jan. 21. 09:20
 10/19 anonim ***** válasza:
21%

9 -esnek igaza van. Ha eljutsz odáig, hogy erre az oldalra jössz ilyen kérdéssel, akkor már rég vége van (ez rám is igaz).

Ami talán még működhet, az a külföldi harmadik világbeli csajozás.

2022. jan. 21. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!