Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elliot Rodgernek sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elliot Rodgernek sikerült volna barátnőt szereznie 2021-re, ha 2014-ben nem adja fel?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 22:27
A kérdező szavazást indított:
90%, hogy igen.
80%, hogy igen.
70%, hogy igen.
60%, hogy igen.
50%, hogy igen.
40%, hogy igen.
30%, hogy igen.
20%, hogy igen.
10%, hogy igen.
Minimálisak lettek volna az esélyei.
11 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Neki nem az volt a baja, hogy barátnője nem volt, hanem az, hogy dögös, szőke, modellkülsejű barátnője nem volt, akit mindennap megdughat. Legalábbis, ha jól emlékszem, ezek saját megfogalmazása szerinti igényei ezek voltak.
2021. aug. 10. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Találhatott volna csajt, de neki nem volt jó akárki..neki dögös, szőke, modellkülsejű bombázó kellett.
2021. aug. 10. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Egyrészt akkoriban még nem volt annyira reménytelen a párkapcsolati piac, másrészt ha nem sikerül, akkor később jött volna a KPOP pill és ő egy jól kinéző ázsiai.

Kpop pill: A kpop Amerikában egyre népszerűbb, így a jól kinéző kisfiús arcú ázsiaiak szexuális piaci értéke növekszik folyamatosan. Eliot pont ilyen.

2021. aug. 11. 00:27
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

"ő egy jól kinéző ázsiai"

😳

Amugy meg az incelseg genetika....

37F incel

2021. aug. 11. 00:54
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

4: WOW! Nem is tudtam, hogy genetikailag bele van kódolva a férfiakba a(z):

nőgyűlölet, mizantrópia, önsajnálat és önutálat, rasszizmus stb...

Hmmm, ma is tanultam vmit! 🤔

2021. aug. 11. 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Az van belekodolva, hogy nem vonzok a nok szamara. Amiket emlitettel, az az okozat :)

37F incel

2021. aug. 11. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
És nyilván a gólya hozta őket, hiszen hasonlóan incel génekkel rendelkező férfi felmenőik se lehettek, akik velük ellentétben tudtak volna szaporodni.
2021. aug. 11. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"incel génekkel rendelkező férfi felmenőik se lehettek"

Mutacio? 😴

Mindket szulom leigazolt seportolo volt fiatalkoraban. En 500 metert nem birok lefutni, tesibol is szar voltam :)

37F incel

2021. aug. 11. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

6: Az eszed tokja van bekódolva, az! :D Ez csak egy kényelmes fotel amibe bele tudsz ülni, így kezet tudj mosni és a felelősséget másra tudd hárítani. Minden és mindenki hibás, csak te nem. Klasszik! :)

Toronyban van nálad baj szoftveresen. Jó hír, hogy a szoftvert lehet fejleszteni ám!

Ez az incelség is nettó baromság úgy ahogy van. Tegnap megtanultam a volcel szót másik topikban. Te is igazából volcel vagy, mert így >>>döntöttél<<<.

*Ameddig a ténylegesen komoly, veleszületett genetikai betegséggel rendelkező emberek is tudnak boldogan élni, párkapcsolatot létesíteni, addig ez az egész incel szó mögé bújás, nettó gyáva felelősségáthárítás. :)

Állítólag 3-as PF értéked van. (jajj, ezek az "értékek" eleve)

*Ameddig EGYETLEN 1-es értékkel rendelkező férfi is tud boldog lenni, akár párkapcsolatban is, addig csak rinya az egész! ;)

Tessék elfelejteni ezt a determinált bullshitet, belső értékekre rá kell gyúrni, felszínes dolgokon is ha lehet upgradelj, aztán hajrá!

Én drukkolok neked! :)

(Te: Izé, deakkorisblackpill)

(Én: Okkk, fejsimi)

2021. aug. 11. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
2: Ezzel óvatosan. Bárki találhatna 140 kilós 6 elemit végzett 1 fogú 70 éves "Gizikenénit". De ha ez nem felel meg számára, akkor már ő a hibás?
2021. aug. 11. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!