Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elliot Rodgernek sikerült volna barátnőt szereznie 2021-re, ha 2014-ben nem adja fel?
Igen. Egyrészt akkoriban még nem volt annyira reménytelen a párkapcsolati piac, másrészt ha nem sikerül, akkor később jött volna a KPOP pill és ő egy jól kinéző ázsiai.
Kpop pill: A kpop Amerikában egyre népszerűbb, így a jól kinéző kisfiús arcú ázsiaiak szexuális piaci értéke növekszik folyamatosan. Eliot pont ilyen.
"ő egy jól kinéző ázsiai"
😳
Amugy meg az incelseg genetika....
37F incel
4: WOW! Nem is tudtam, hogy genetikailag bele van kódolva a férfiakba a(z):
nőgyűlölet, mizantrópia, önsajnálat és önutálat, rasszizmus stb...
Hmmm, ma is tanultam vmit! 🤔
Az van belekodolva, hogy nem vonzok a nok szamara. Amiket emlitettel, az az okozat :)
37F incel
"incel génekkel rendelkező férfi felmenőik se lehettek"
Mutacio? 😴
Mindket szulom leigazolt seportolo volt fiatalkoraban. En 500 metert nem birok lefutni, tesibol is szar voltam :)
37F incel
6: Az eszed tokja van bekódolva, az! :D Ez csak egy kényelmes fotel amibe bele tudsz ülni, így kezet tudj mosni és a felelősséget másra tudd hárítani. Minden és mindenki hibás, csak te nem. Klasszik! :)
Toronyban van nálad baj szoftveresen. Jó hír, hogy a szoftvert lehet fejleszteni ám!
Ez az incelség is nettó baromság úgy ahogy van. Tegnap megtanultam a volcel szót másik topikban. Te is igazából volcel vagy, mert így >>>döntöttél<<<.
*Ameddig a ténylegesen komoly, veleszületett genetikai betegséggel rendelkező emberek is tudnak boldogan élni, párkapcsolatot létesíteni, addig ez az egész incel szó mögé bújás, nettó gyáva felelősségáthárítás. :)
Állítólag 3-as PF értéked van. (jajj, ezek az "értékek" eleve)
*Ameddig EGYETLEN 1-es értékkel rendelkező férfi is tud boldog lenni, akár párkapcsolatban is, addig csak rinya az egész! ;)
Tessék elfelejteni ezt a determinált bullshitet, belső értékekre rá kell gyúrni, felszínes dolgokon is ha lehet upgradelj, aztán hajrá!
Én drukkolok neked! :)
(Te: Izé, deakkorisblackpill)
(Én: Okkk, fejsimi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!