Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki 2014 októberében kiteszi az egyik közösségi oldalra, hogy babaszoba a saját fotójával együtt, kicsit kövérkésebben, akkor elképzelhető még, hogy 2015 februárjában már dolgozhat?
Elég kevés idő telt el a két időpont között. Viszont nem lehet, hogy egy régebbi képet tett ki? Vagy a gyerek nem volt a képen, de ettől még megvolt, és egyszerűen azért volt "kövérkés" a képen, mert még nem fogyott vissza a szülés után?
Viszont nem igazán értem, miféle szerelem az, ahol ilyen minimális információval rendelkezel a másik félről...
Ha valaki babaszobát rendez be, annak nyilvánvaló okai vannak.
Nem tudom, mennyire ismered az illetőt, de olyasmit tudok elképzelni, hogy vagy már régebbi a kép és megvan a baba, vagy új a kép, de nem a terhesség miatt kövérkés, hanem mert még szülés után nem fogyott vissza.
De az is lehet, hogy csak októberben esett teherbe, máris berendezték a babaszobát és ettől még februárban dolgozhat. Igaz, akkor még nem kellett volna látszódjon a terhesség, de lehet, szimplán felszedett pár kilót.
>Szerelmes vagyok
És közben ennyire fogalmad sincs róla, hogy van-e gyereke, vagy nincs? Dehogy vagy szerelmes...
Szóval nem ismered igazán --> illúziókat kergetsz, belevetíted az idealizált nőképedet --> nem belé vagy szerelmes, mert nem is ismered.
Netes beszélgetések alapján csak kombinálni lehet, de nem érdemes.
Akkor máshogy kérdezem: vagytok olyan viszonyban, hogy akár a közösségi oldalon keresztül is beszédbe elegyedhess vele? Megkérdezhetnéd, mi újság van vele mostanság, mivel telnek napjai, vagy valami hasonló. Ha gyerek van, akkor 100%-ig biztos, hogy szóba fog kerülni, minthogy egy kisgyerek kitölti az ember napját.
A párkapcsolatáról mennyit tudsz? Feltételezem, ahol gyereket sejtesz, ott jó eséllyel van egy apa is - persze ez nem törvényszerű. Mármint hogy a gyerek apjával tartós párkapcsolata van az anyának. :)
Beszélgettünk személyesen is. Szerencsére azon a korszakomon már túl vagyok, amikor internetes beszélgetések alapján születnek meg bennem érzések, érzelmek.
Vagyunk-e olyan kapcsolatban, hogy megkérdezhessem? Inkább csak munkáról beszélgettünk Az ezer százalékig biztos, hogy 2011-2012-ben volt. Valószínűleg burkoltan rá kellene kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!