Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölött csak a selejtes, zűrös emberek maradnak egyedül?
"25-30 között komoly párkapcsolatban lenni egyáltalán nem korai vagy ritka. 30 felett az épkézláb kapcsolatra alkalmas emberek jó része már foglalt, de még nem vált el."
Nekem pont 25 évesen lett komoly kapcsolatom, és 33 éves koromra ért véget. Tehát 30 fölötti voltam, és éppen egyedül. De pont akkor ismerkedtem meg egy szintén "selejtes" 30-as, egyedülálló férfivel. Neki például 10 éves kapcsolata volt előttem. Szóval ezért is hülyeség ez.
"Mindegyiknek simán 100-200 fölött van már a számláló. Őket selejtes/zűrös embereknek tartod?"
Amelyik pasinak 200 fölötti számú nője volt, azt én selejtesnek tartom. Ők aztán tényleg alkalmatlanok a párkapcsolatra.
Szerintem ez úgy hülyeség, ahogy van
Nekem van párkapcsolatom 22 éves korom óta, de bármikor kilépnék belőle azonnal, ha megcsalna a párom vagy agresszív lenne. Márpedig mindkét eset elég gyakori manapság sajnos. Ha kilépek ilyesmi miatt, az is idő, amíg túlteszem magam a kapcsolaton, illetve az élet is megy tovább, szóval valószínűleg 30 körül is simán egyedül lennék. Mennyivel lennék defektesebb, mint az, aki marad dédelgetni egy patkányt? Szerintem semmivel.
És lehetett volna az is, hogy nem lesz párom 22 évesen, ami miatt úgy döntök, hogy járom a világot, külföldre megyek egyetemre, majd másik városba doktori képzésre, dolgozni meg egy harmadikba és soha, semmi nem lenne állandó az életemben, mert elvonná a figyelmem egy új kapcsolatot ápolgatni. Nem hiszem, hogy ebben az esetben rosszabb lennék azoknál a nőknél, akik teherbeesnek, félbehagynak mindent és az említett boldog(?) kapcsolatban lefokozzák magukat örökre háztartásbelivé, amiből nagyon nehéz kimászni egy válás után.
Én olyan apa mellett nőttem fel, ahol megtanultam, hogy az ilyen hangzatos címkéknek, mint hosszú párkapcsolat, házasság, 20-30 éves évforduló, semmi jelentősége önmagában. Jelenthet jó kapcsolatot is és jelenthet egy összetört nőt, aki fél kilépni, mert fél, hogy megölik vagy elveszik tőle a gyerekét... És jelenthet egy lelki roncsot is, aki azt tartja helyesnek, amit a tirpák házastársa művel vele. Emberek hihetetlen megalázó dolgokat tűrnek el egy kapcsolatban... Abszolút nem egészséges mentalitás ez.
Jó lenne leszakadni erről az "x évesen x emberrel meg ilyen kapcsolati státuszban az illető biztos olyan " dologról. Felnőtt emberek vagyunk, nem igaz, hogy nem futja kicsit jobban belegondolni dolgokba.
Én például nem bírok elviselni magam mellett egy embert hosszú ideig, és alkalmazkodni hozzá, meg tutjgatni. Emiatt sose volt kapcsolatom.
Ugyanakkor egy rendszeresebb, minőségi társasági éketre viszont vágynék. Az a baj, manapság ez még ritkább is. 31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!